Bodrum Loft, Tatler Gezi Rehberi'nin 'Dünya'nın En İyi 101 Oteli' listesine girdi

Akfen Grubu'nun hayata geçirdiği Bodrum Loft tatil köyü, dünyanın saygın seyahat yayınlarından Tatler Seyahat Rehberi'nde, 'Dünya'nın En İyi 101 Oteli - 2024' listesinde yer aldı.

Bodrum Loft, Tatler Gezi Rehberi'nin 'Dünya'nın En İyi 101 Oteli' listesinde

Bodrum'un Demirbükü Koyu'nda yer alan, Bodrum Loft tatil köyünün, Tatler tarafından, her yıl hazırlanan listede konumu, hizmet kalitesi, ve konaklama deneyimi ile tavsiyeyi hak ettiğine yer verildi.


Bodrum Loft, Tatler Gezi Rehberi'nin 'Dünya'nın En İyi 101 Oteli' listesine girdi



Tatler Seyahat Rehberi'ndeki yazıda Bodrum Loft hakkında şu ifadelere yer verildi:

“Sandal, çam, zeytin ve narenciye ağaçlarıyla kaplı bir tepeye taşınmış bir köy gibi hissettiren bir otel düşünün; elbette geceleri ağaçları peri ışıklarıyla aydınlatılan bir köy. Bu huzurlu sığınak, çoğunlukla tek katlı villalardan oluşuyor ve minimalist bir havası var. Ve iki yerleşik restorandan sadece kısa bir yürüyüş mesafesinde: Ege yemekleri sunan Loft Elia (domates salatası ve levrek inanılmaz); ve Boğaziçi'nden esinlenen süper şık Paper Moon. Otelin bulunduğu dik yamaçtan, sevimli sürücülerle dolu buggyler sizi villanızdan denize götürüyor, burada güneşlenme yatakları ve şemsiyeleri olan ahşap güverte, suya inen basamaklar, geçen yatların manzaraları ve buz kovalarında içecekler bulunuyor. Hem rahat hem de mükemmeliyetçi olan bu yer, ev yapımı pizzadan ve pastaneden, sayısız yıldız seyretme noktasına aile dostu bir Türk lezzeti sunuyor."

DHA