Brooklyn Beckham 'evlilik sözleşmesi' detayıyla gündemde

Brooklyn Beckham ile milyar dolarlık aile serveti olan Nicola Peltz, 9 Nisan’da evleniyor. Yıldızların akın edeceği düğün öncesi çift, evlilik sözleşmesi imzaladıklarını açıkladı.

Brooklyn Beckham 'evlilik sözleşmesi' detayıyla gündemde

Takvim Gazetesi'nin haberine göre dünyanın gözü, 9 Nisan'da evlenecek olan Victoria ve David Beckham çiftinin büyük oğulları Brooklyn ile ABD'li oyuncu Nicola Peltz'in 9 Nisan'daki düğününde.

Gelinin milyarder babası Nelson Peltz'in Florida'daki malikanesinde yapılacak düğünde hiçbir masraftan kaçınılmadı.

ABD geleneklerine göre kızın ailesi tarafından yapılan düğünün yayın hakları moda dergisi Vogue tarafından satın alındı.

Bu nedenle özel güvenlik ordusunun görev yapacağı düğünde, yayın haklarının satılması nedeniyle konuklar fotoğraf ve video çekemeyecek.

GÖZLER ÜNLÜLERDE OLACAK

Gisele Bundchen-Tom Brady çiftinden Meghan Markle-Prens Harry ikilisine kadar dünyanın en gözde isimlerinin katılması beklenen düğünle ilgili birçok detay da merak konusu oldu.

Bunlardan en dikkat çekeni ise 22 yaşındaki Beckham ile 27 yaşındaki nişanlısı arasında imzalanan evlilik sözleşmesi. Sözleşmeye göre çift, boşanırsa ailelerinden gelen mal varlıklarını elde edemeyecek.

David ile Victoria Beckham, evlilik sözleşmesi hakkında yorum yapmaktan kaçınıyor.

Beckham Ailesi'nin 335 milyon sterlin; Peltz'in işadamı babası Nelson'ın da 1,1 milyar sterlin serveti bulunuyor.