'Bu futbolcular başarıya doymuş'

İtalyan teknik adam, Torku Konyaspor maçından sonra sarı-kırmızılı yöneticilerle yaptığı görüşmede oyuncuların isteksizliğinden şikayetçi oldu.

'Bu futbolcular başarıya doymuş'

Torku Konyaspor deplasmanında 2 puan bırakan Galatasaray’da kötü gidişat bir türlü sona ermezken, Teknik Direktör Roberto Mancini, futbolcularının isteksizliğinden dert yandı. İtalyan çalıştırıcı, sarı-kırmızılı futbolcuların ruh halini, “Başarıya doymuşlar” diyerek özetledi.

Cim-Bom’da, Torku Konya maçında alınan beraberlik keyifleri iyice kaçırdı. Mancini, yöneticilerle yaptığı sohbette içinde bulundukları kötü durumun fotoğrafını çekti. Buna göre Mancini, oyuncularının isteksizliğinden şikayetçi oldu. Sarı-kırmızılı teknik adamın, “Belli bir yaşa gelmiş isimlerde bu durum söz konusu olabilir. Bu takım geçtiğimiz 2 yılda büyük başarılar elde etti. Bunun verdiği rehavet var. Tatmin olmuşlar” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Mancini’nin bu görüşmede Süper Lig’in en az yenilen takımı olduklarını da hatırlatarak, “Bir gerçek en az mağlup olan takımız. Kolay kolay maç kaybetmiyoruz ancak bu kadar çok beraberlik açıkçası kaçırdığımız goller yüzünden gerçekleşti” dediği öğrenildi.

Ceza değil ödül

Galatasaray’ın hocası üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle takıma ceza değil, ödül verdi. İtalyan teknik adam, Konya’da hayal kırıklığı yaşatmalarına karşın futbolcularına iki gün izin vererek sürpriz yaptı.

Fenerbahçe derbisi öncesinde psikolojik ve fiziksel olarak oyuncularından dinlenmelerini isteyen Mancini’nin, “Derbiye dört dörtlük çıkmalıyız. Bunun için size 2 gün izin veriyorum. Kafanızı boşaltın ve hepimiz için önemli bir maça tam olarak hazır olun” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

NEVZAT DİNDAR / SKORER

Konular Spor Haberleri