Bülent Ersoy'dan İlyas Tetik açıklaması

Bülent Ersoy, intihar ederek yaşamına son veren keman virtüözü ve besteci İlyas Tetik'in, "prensipte anlaştığı işine Bülent Ersoy'un rest çekmesiyle son verildiği" iddiasına cevap verdi.

Takdir kamuoyunun...

Konuya ilişkin ilk kez konuşan Bülent Ersoy, "Kendisiyle anlaşan ben değilim. Yapımcı, menajer Polat Bey anlaşmış. Ben bilemem ki... Muazzez Hanım ile zaten çalışıyordu" dedi.

İLYAS TETİK'İ İNTİHARA SÜRÜKLEYEN OLAY NE? (HABER LİNKİ)

Bülent Ersoy, sözlerine, "Zaten adamla anlaşmışlar. Kendisi Muazzez Hanım'la çalışırken, Polat Bey'le anlaşma yapmış. Program listesinden çıkarılmış, ne edilmiş onu bilemem. Benimle ne alakası olabilir? Kaldı ki onu alsaydık Muazzez Hanım ağzını açıp da zaten hiçbir şey söylemezdi. Yani o kadar bana 'Abla' der. Muazzez Hanım'ın huyları çok naiftir, bana bir şey demez. Olacak iş değil. Kaldı ki zaten ben anlaşmadım ama çok üzüldüm tabii ki. Çok kıymetli bir kemaniydi. Yaşayanlarda en büyüklerden bir tanesiydi. Yazık oldu. İntihar olayını duyunca, sabah 6'da açtım telefon. Oğlu beyefendiyle konuştum, başsağlığı diledim. İşleri ters gitmiş, galiba iflas etmiş. Çok onurlu ve gururlu bir beydi. Kimseyle laubali olmaz, başını eğerdi..." şeklinde devam etti.

Müzik çevreleri ve kamuoyunca büyük tepki çeken, vicdanları sızlatan bu iddianın ardından Bülent Ersoy'un bu açıklamasının inandırıcılığını yine müzik çevreleri ve kamuoyu değerlendirip yorumlayacak...