Burçin Terzioğlu spor eğitmeni aşkından ayrıldı mı?

Uzun süredir objektiflere yansımayan oyuncu Burçin Terzioğlu, önceki gün Etiler'de bir toplantıdan çıkarken görüntülendi.

Burçin Terzioğlu spor eğitmeni aşkından ayrıldı mı?

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre uzun süredir birlikte objektiflere yansımadığı spor eğitmeni Umut Duygu sorulunca Terzioğlu, "İlişkimiz gayet yolunda, iyiyiz" açıklamasında bulundu.

"Evlendiler" haberlerine de açıklık getiren oyuncu, "Evet, hep böyle haberler çıkıyor. Herhalde kendi düğünüme siz beni çağıracaksınız" diyerek şen bir kahkaha attı.

Burçin Terzioğlu spor eğitmeni aşkından ayrıldı mı?


Halinden memnun olduğunu da belirten Burçin Terzioğlu, "Halalık, teyzelik güzel gidiyor şu an. Böyle iyiyim" ifadelerini kullandı.

Neşesi yerinde olan yılların oyuncusu, "Her şey yolunda, süper gidiyor. Ekran için görüşmelerimiz devam ediyor. Şu anda çok sevdiğim bir marka ile anlaşma yaptık. Sadece gelen projelerde çok seçici davranıyorum. Okuyunca içime sinmesi gerekiyor" ifadelerini kullanıyor.

Şık giyim tarzı dikkatlerden kaçmayan 42 yaşındaki Burçin Terzioğlu, "Kişisel bakım ürünleri için çok para harcar mısınız?" sorusuna, "Tabii ki, mecburen harcıyoruz" yanıtını verdi.