'C Takımı' filmine neşeli gala! Ünlü isimler katıldı

Bora Onur’un yönettiği, Vahdet Erdoğan’ın ise yapımcılığını üstlendiği "C Takımı" filmine eğlenceli bir gala düzenlendi.

'C Takımı' filmine neşeli gala! Ünlü isimler katıldı

Birsen Altuntaş'ın haberine göre sezonun iddialı filmlerinden C Takımı’nın galası Kanyon’da yapıldı.

Barış Başar’ın yazdığı, ödüllü yönetmen Bora Onur’un da yönettiği komedi filmi 16 Şubat’ta vizyona girecek. Murat Akkoyunlu, Toygan Avanoğlu, Sera Tokdemir, Barış Başar, Ömer Kurt, Hakan Bulut, Emir Sefa Yıldırım, Alper Saldıran ve Billur Yılmaz’ı buluşturan “C Takımı” filminde aynı okuldan mezun olan ve 30 seneyi deviren 6 arkadaşın başlarını beladan bela sokan C Takımı’na dönüşmelerinin hikayesi anlatılıyor.

C Takımı’nın seri bir film olarak devam edeceğini belirten yapımcı Vahdet Erdoğan, “Haziran’da filmin ikincisi için setteyiz. İnşallah beğenilir ve 6-7 devam filmi çekeriz” dedi.


'C Takımı' filmine neşeli gala! Ünlü isimler katıldı


Filmin bir intikam öyküsüyle başlayacağını belirten Murat Akkoyunlu; “Filmde bir intikam hikayesinin serüvenini izliyoruz. Hem aksiyon hem komedi unsurlarını kullandığımız çok tatlı bir film oldu” diye konuştu.

Filmde Murat 131 karakterine hayat veren Toygan Avanoğlu “İyi roldeyim, iyi bir insan… Grubun tek kadını, hanımefendi yüzünden başımıza kötü şeyler geliyor ama sonra tatlıya bağlanıyor. Ekip, bir takım güçlü insanlarla karşılaşıyor, içimizden en çok dayağı da Kuru Ahmet rolündeki Hakan yiyor. Bizim zamanımızda cep telefonları bu kadar aktif olmadığı için gerçek hayatta lise arkadaşlarımla çok koptuk” diye konuştu.

Galaya Cihan Nacar imzalı özel bir tasarım kıyafetle katılan Sera Tokdemir de “Lise yıllarından beri çok yakın arkadaş olan 6 kişinin hikayesini komik bir dille anlatıyoruz. Başlarından geçen olaylar, maceralar… Ben başlarını derde sokuyorum. Tembeller mi bilmiyorum ama çok eğlenceli bir sınıf oldukları kesin. Gerçek hayatımda da sadece lise arkadaşları değil, anaokulu arkadaşlarımla bile görüşüyorum” açıklamasını yaptı.