Çağrı Telkıvıran'da Biran Damla Yılmaz ile görüntülendi

Çağrı Telkıvıran ile aşk yaşayan Aslı Bekiroğlu, ‘Maske Kimsin Sen?’ kadrosundaki Kubilay Aka ile el ele görüntülenmişti. Çağrı Telkıvıran'dan karşı hamle geldi! Telkıvıran'da önceki gece Kuruçeşme'de bir mekanda ‘Maske Kimsin Sen?’ kadrosundan Biran Damla Yılmaz ile buluştu!

Çağrı Telkıvıran'da Biran Damla Yılmaz ile görüntülendi

Posta Gazetesi'nden Hakan Kırarslan'ın haberine göre Yasak Elma’nın ‘Kumru’su Biran Damla Yılmaz 2021’in ilk günlerinde flört etmeye başladığı Deniz Can Çelik’ten ekimde ayrılmıştı.

Üç hafta önce de adı ‘Ayna’ kostümüyle yarıştığı ‘Maske Kimsin Sen?’in sunucusu Deniz Tansel Öngel ile anılmıştı.

SÜRPRİZ İKİLİ

Genç oyuncu geçtiğimiz gece Kuruçeşme’deydi. Aynı programda ‘Ördek’ kostümüyle kendisine rakip olan Aslı Bekiroğlu’nun üç gün önce terk ettiği müzisyen Çağrı Telkıvıran ile eğlendi.

İkili ilerleyen saatlerde adres değiştirip Arnavutköy’e geçti. Eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Kapıda habercilerin olduğunu öğrenince aynı kareye girmemek için ayrı ayrı çıktılar. Biran Damla Yılmaz, “Aracınızdaki çiçekler kimden?” sorusuna güldü.

Çağrı Telkıvıran'da Biran Damla Yılmaz ile görüntülendi

Çiçekçi çocuk “Nergisleri Çağrı abi aldı” deyince aşk ortaya çıktı. Çağrı Telkıvıran da “Aslı Bekiroğlu ile ilişkiniz Kubilay Aka yüzünden mi bitti?” sorusunu “Hayır üçüncü bir kişi nedeniyle ayrılmadık” diye yanıtladı.