Camdaki Kız oyuncularının Cihangir buluşması

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrolünde yer aldığı, Kanal D’nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'ın yeni bölüm çekimleri, önceki gün Cihangir’de tamamlandı.

Camdaki Kız oyuncularının Cihangir buluşması

"Camdaki Kız" dizisinin Cihangir'de gerçekleşen çekimlerinde yer alan oyunculardan Feyyaz Şerifoğlu ve Enis Arıkan, mola sırasında objektiflere takıldı.

Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre başrol oyuncularından Feyyaz Şerifoğlu, çekimlerin güzel çektiğini ve diziyle ilgili geri dönüşlerden memnun olduklarını ifade etti. Dizinin üçüncü bölümünde ekibe dahil olan şovmen Enis Arıkan ise, "Camdaki Kız dizisi ile bayağı önce anlaşmıştım ve benim dahil olduğum ikinci bölümü çekiyoruz. Reytingler şahane gelmiş. Senaryoyu okuduğumda çok beğenmiştim. Açıkçası iyi bir şey olacağını ve bu reytingleri bekliyorduk. Aslında hiç dizi düşünmüyordum fakat yapımcı ile konuşunca kabul ettim. Rolümden dolayı tepki de geldi. Herkes bizi komedi rollerde gördüğü için ilk başta garipsediler. Dört yıl konservatuar okudum, bunları da yapmak gerekiyor." şeklinde konuştu.