Can Yaman hakkındaki olay iddiada flaş gelişme

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programıda Ece Erken; Can Yaman ve bir magazin muhabiri hakkında şaşırtan bir iddiayı ekrana taşımıştı...

Can Yaman hakkındaki olay iddiada flaş gelişme

Ece Erken canlı yayında Can Yaman ve işten çıkarıldığını ifade ettiği magazin muhabiri hakkındaki iddiayı şu ifadelerle dile getirmişti: "Böyle bir iddia var. Bundan yaklaşık 1 ay evvel Can Yaman'ın hayranı Can'a geliyor 'Seninle fotoğraf çektirmek istiyorum' diyor. Yanında da bir magazin muhabiri var. Birlikte ofise çıkıyorlar ve ofiste iddialara göre şiddet ve istismar yaşanıyor. Kız sayfasında bunu paylaşıyor. Bir süre sonra da siliyor. O muhabir sırf bu iddiadan dolayı işten atılıyor... Böyle sapkın kişiler içimizde de var. Kızlar kanuni yoldan haklarını arayacaktır ama iddiaya göre Can Yaman'da kızlara dava açmış..."

Ece Erken olaya ilişkin yeni gelişmeyi izleyicilerle paylaşırken, "Bilal Özbilge'ye gelen istihbarat şu. Muhabir orada değilmiş ve adı geçen herkese dava açacakmış. 'Ben o olayda yoktum' diyor ama işten çıkarıldı" ifadelerinde bulunurken Bircan Bali de "O zaman büyük mağduriyet var. Tabi olaylar da gizli olduğu için Can Yaman da çıkıp 'Akif yoktu ben vardım' diyemiyor" diyerek bahsini geçirdikleri muhabirin ismini ağzından kaçırdı.