Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil'in sevimli oğulları geleceğin futbolcusu!

Ünlü oyuncu çift Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun Emirgan'da objektiflere yansıdı.

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil'in sevimli oğulları geleceğin futbolcusu!

Akadaşlarıyla birlikte vakit geçiren çift, dışarıda kendilerini bekleyen gazetecileri görünce mekândan çıkış yaptı.

Erkan Kolçak Köstendil, basın mensuplarına, "Bu kadar kalabalığa insan kendini kıymetli hissediyor" diyerek, takıldı.

"HAYATIMDA DAHA ÇOK MERAK ETTİĞİM YERLER VAR"

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre Köstendil, muhabirlerin, "Tatil nasıl geçti?" sorusuna, "Mısır'a gittik. Bir davet üzerine gidip, görme şansımız oldu. Gezip, tozmayı çok seviyoruz. Güzel yerler tabii ama bizim de Antalya'mız var. Hayatımda daha çok merak ettiğim yerler var. Küba ve Kutupları çok merak ediyorum. Tiyatro oyunuyla çok gezdiğim için, gittiğimiz yerlerin de ancak gecesini görebiliyoruz" yanıtını verdi.

Erkan Kolçak Köstendil, "12 Numaralı Adam oyununuz nasıl gidiyor?" sorusunu, "Oyun da harika geçiyor. Altıncı sezondayız. Oynamaya devam ediyoruz, ilgi oldukça devam edeceğiz" şeklinde cevapladı.

"HEYECANLA ONU BEKLİYORUZ"

"Oyun dışında başka projeler var mı?" sorusuna Köstendil, "Bu yaz bir tane sinema filmimiz var, İranlı yönetmenin çekeceği. Bir yandan ona hazırlanıyoruz. Bir yandan da çektiğimiz dizi var. Herhalde o da önümüzdeki sene yayına girecek. Heyecanla onu bekliyoruz" yanıtını verdi.

"ASLANLAR GİBİ"

Erkan Kolçak Köstendil, basın mensuplarının oğlu Marsel ile ilgili sorularına, "Aslanlar gibi, sağlığı ve keyfi yerinde. Bütün gün baba - oğul boğuşuyoruz. Bir idmana götürdük, hoca da 'Gelsin' dedi. 'Messi' diye diye top sürüyor. Yeteneği de var sanırım. Benden daha yetenekli ama 5 yaş altını kabul etmiyorlar" açıklamasını yaparak, arkadaşlarının yanına döndü.