Çelik: "Elif'le 10 yıldır çok mutluyuz"

Çelik, 10 yıldır birlikte olduğu Elif Ünügür ile ilk kez görüntülendi. Çelik, ilişkisi hakkında "10 senedir devam ediyorum artık zaten bu soruları hanımlara sormak lazım, bize nasıl dayanıyorlar" dedi.

Çelik: "Elif'le 10 yıldır çok mutluyuz"

Çelik ile sevgilisi Elif Ünügür, Nişantaşı'nda kameralara yansıdı.

Dişçi randevusu için Nişantaşı'na gelen Çelik, Özkan Uğur'u kaybetmenin acısını yaşadığını dile getirerek "Çok büyük bir isim, bizim ustamız, çok büyük bir müzisyen. Bütün sevenlerinin başı sağ olsun. Bütün sanat camiasına baş sağlığı diliyorum. Şahane anılarımız oldu. Bizim önümüzden giden, bize yol gösteren, bize örnek olmuş, şarkılarını söyleyerek para kazandığımız çok büyük ustalar." ifadelerini kullandı.



Çelik: "Elif'le 10 yıldır çok mutluyuz"


Yeni çıkan albümü hakkında ise Çelik, "İz düşümü bir albüm. Çıkalı yaklaşık bir buçuk ay oldu. İçeriği, bildiğimiz çelik şarkıları. 1990’ların ruhunu taşıyan kendine özgü tutumu olan iddialı şarkılar, iyi müzikler var." şeklinde konuştu.

Çelik, sevgilisi Elif Ünügür ile ilk kez görüntülenmesine ise şu yorumu yaptı: "Evet, siz ilk defa görüyorsunuz. Ben 10 senedir beraberim."




Çelik: "Elif'le 10 yıldır çok mutluyuz" - Resim : 2

Çelik, evlenip - evlenmeyeceği şeklindeki soruya ise "Bu soruları hanımlara sormak lazım, bize nasıl dayanıyorlar?" sözleriyle cevap verdi.

Elif Ünügür ise soruyu "Her anı çok güzeldi, bundan sonrasında da inşallah çok güzel devam edecek" şeklinde yanıtladı.

Çelik: "Elif'le 10 yıldır çok mutluyuz" - Resim : 3