Cem Belevi'den konuşulacak yeni aşk açıklaması!

Son çalışması "Leyla&Mecnun" ile uzun haftalar boyunca radyo ve televizyonların yanı sıra dijital platformlarda zirvenin sahibi olan Cem Belevi, bu kez yine sözü müziği kendisine ait olan "Bilmez" isimli yeni hiti ile müzikseverlerin karşısına çıktı.

Cem Belevi'den konuşulacak yeni aşk açıklaması!

Cem Belevi, Sabah Gazetesi'nden Yasemin Döngel'e konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Cem Belevi'den konuşulacak yeni aşk açıklaması!

"HAYATIMIN SONUNA KADAR BENİM İÇİN DEĞERLİ KALACAK"

2016'dan beri aşk yaşadığınız Zehra Yılmaz'a evlilik teklifi ettikten sonra ilişkiniz sona erdi. Nedenini merak ediyoruz. 3. kişi iddiaları doğru muydu?

Öyle bir sebebi yok. Karşılıklı, saygılı severek anlaşarak yürütemeyeceğimizi anladık. Birlikte alınmış bir karar. Bir süreçti, bitti. Ama çok değerli birisidir. Hayatımın sonuna kadar da benim için değerli kalacak. Çok kıymetli, özel birisi.

"Barışma kesinlikle söz konusu olamaz" demişti Zehra hanım, bu kadar net bir açıklama bizleri şaşırttı. Sanki ortada çok ciddi bir neden varmış gibi...

Öyle dediyse öyledir. Ama öyle görüşmemek konuşmamak gibi bir durum yok, düşmanlık yok.

"ŞU ANDA YAŞADIĞIM ÇOK GÜZEL BİR HEYECAN VAR"

Peki şu an hayatınızda biri var mı?

Ne kadar özel oldu bunlar ya (gülüyor). Ben hayatı yaşamış olmak için yaşamak istemem. Sahneye çıkmak için sahneye çıkmam, şarkı yazmış olmak için şarkı yazmam... Yani hayatı yaşayacaksam yaşamalıyım. Bunun anlamı da aşk belki, belki heyecan, belki coşku. Ama şu anda da yaşadığım çok güzel bir heyecan var. Bir coşku bir mutluluğum var yani. Belki okuyorsunuzdur yüzümden de. Ama bu ilişki mi değil mi ben de bilmiyorum.

Burada bir hikaye var sanki. Yakında çıkar mı kokusu?

Çıkıp çıkmaması umurumda değil. Ben yaşadığım duyguya bakarım.

Cem Belevi'den konuşulacak yeni aşk açıklaması! - Resim : 2