Cem Özer: "Mal sahipleri fırsatçılık yapıyor"

Cem Özer, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Üç yıldır Bodrum’da beach işleten oyuncu, turizm mekanlarındaki fiyatların yüksekliği hakkında, "Mal sahipleri fırsatçılık yapıyor" dedi.

Cem Özer: "Mal sahipleri fırsatçılık yapıyor"

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre sezonu açmak için Bodrum’a gideceğini anlatan Cem Özer, birkaç yıla tamamıyla ünlü tatil beldesine yerleşmeyi planladığını belirtti. Özer, "Eşimle bakım için geldik Nişantaşı’na, yarın Bodrum’a gidiyorum sezonu açmaya" dedi.

Ünlü oyuncu, "Yazın oradayım. Akyarlar’da plajım var üç yıl oldu. Niye zor olsun bu işler? Keyifli, her şey yolunda, iyi bir ekip de var orada. Yarı Bodrumlu oldum ama inşallah yakında tam Bodrumlu olurum. Bir süre sona yerleşeceğim oraya” açıklamasında bulundu.

İstanbul’un artık çok kalabalık olduğunu belirtip trafikten dert yanan 61 yaşındaki Özer, ayrıca Bodrum’da işlettiği plajın lüks değil erişilebilir olduğunu söyledi.

“İstanbul’dan kaçılıyor artık, hem maddi olarak hem de fiziki olarak yaşanacak halden çıktık, iş çığırından çıktı. Taşımıyor bu yükü 20 kişilik tekneye 120 kişi binmiş gibi düşünün. Aynı o halde bu kent. Su alıyor batmak üzere. Caddebostan’dan buraya neredeyse iki saatte geldik. Tabii Bodrum’da yazın kalabalık ama kışın keyifli. Bir de ben Bodrum’un o moda yerlerinde değilim, Akyarlar Akçabük köyündeyim. Öyle çamur dalga değil. Bizimki ulaşılabilir lüks kalite” şeklinde konuştu.

"LAHMACUN AYRANA DÜNYA PARA VERMESİNLER" 

Özer, birkaç senedir Bodrum’daki astronomik tatil fiyatlarıyla ilgili şikayetlerin hatırlatılmasıyla, bu durumun mal sahiplerinden kaynaklandığını ifade ederek ekledi: "O yüzden her sene el değiştiriyor mekanlar, bu yukarıdan mal sahibinden başlayan bir fırsatçılık. 'Burada kıymetli yerim var, bu kirayı veren gelsin’ diyorlar. Düşünmüyor ki bu adam ne satacak da sana bu kirayı verecek? Anlamıyorum vermesinler bir ayran, lahmacuna dünya paraları."

Konular Bodrum Cem Özer