Cemiyet hayatını karıştıran yasak aşk dayağı!

Ünlü bir iş kadını, kocasıyla yasak aşk yaşayan şarkıcıyı takibe aldı. Asansörde yakaladığı şarkıcıya hayatının şokunu yaşattı.Sosyetik kadın, sarışın güzeli asansörde dövüp, kıyafetlerini parçaladı.

Cemiyet hayatını karıştıran yasak aşk dayağı!

Takvim Gazetesi'nde yer alan Snob Magazin'in iddiasına göre magazin ve sosyete dünyası şu sıralar asansör dedikodusuyla çalkalanıyor. İddiaya göre ünlü bir iş kadını kocasıyla yasak aşk yaşayan sarışın şarkıcıyı dedektif gibi takibe alıp dövdü.

İddiaya göre olay şöyle gelişti: Ünlü bir kadın şarkıcı, evli iş insanıyla aşk yaşamaya başladı. İş insanı, yasak aşk yaşadığı sevgilisiyle kalmak için Fulya'daki bir rezidansta ev kiraladı.

İkili, 1.5 ay boyunca gizli gizli Fulya'daki evlerinde buluştu. Şarkıcı, mutluyken, iş kadını ise mutsuzdu! Zengin sevgilisinin jestleriyle her gün havalara uçan şarkıcı, sık sık kameralar önünde ahlak dersi verse de kendisi fena faka bastı.

İş kadını, takibe aldığı şarkıcıyı Fulya'daki rezidansta buldu. Aynı asansöre binen iş kadını, kimliğini açıklayıp şarkıcıya saldırmaya başladı. Önce sarışın güzelin pırlantalarını çıkaran iş insanı, daha sonra kıyafetlerini de parçaladı.

Olay yerine güvenlikler geldi. İş kadını "Polis çağırın ben bu kadını dövdüm" dedi.

Sarışın şarkıcı ise rezaletin büyümemesi için güvenliklere, polis çağırmamasını söyledi. Üstü başı paramparça evine giren şarkıcı o günden beri görüntü vermemek için evinden çıkmıyor.

Konular yasak aşk dayak