CHP'li Turan Aydoğan'dan açıklama

CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, kontrol için kendisini durduran trafik polislerini azarlamasına gerekçe olarak orman yangınlarını gösterdi.

CHP'li Turan Aydoğan'dan açıklama

CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan'ın aracını durduran trafik polisleri, Aydoğan'ın tepkisi karşısında şaşkına uğramıştı.

 

Görevi başındaki memurları azarladığı görüntüler büyük tepki çeken CHP'li Aydoğan, yaşanan bu olayın ardından yazılı bir açıklama yaptı.

CHP'li Turan Aydoğan'dan açıklama

ÖZÜR DİLEMEDİ

Memurlardan özür dilemeyen Turan Aydoğan'ın yaptığı yazılı açıklama şu şekilde:

"Millet olarak ağır bir travmanın içindeyiz. Bütün moral değerlerimizin dibe vurdurulduğu bir dönemde, ülkemizin dört bir yanı cayır cayır yanıyor.

Yangının telafisi mümkün olmayan zararlar verdiği Marmaris'e, İstanbul'dan bizzat kendi kullandığım aracımla ulaşmaya çalışırken emniyet görevlisi arkadaşlarımızla aramızda yaşanan diyalogun bir kısmı medyaya servis edilmiştir…

Normal zamanlarda polis noktalarından geçerken nezih ve saygın bir biçimde selam alıp verdiğimiz görevli arkadaşlarımızla, yaşadığımız afetler tablosunun yarattığı telaş, erken ulaşma isteği, heyecan, gerginlik gibi nedenlerle beni de çok derinden üzen bir diyalog ortaya çıkmıştır. Bu diyalogun muhatap ortağı olan iki polis memuru arkadaşımda ve emniyet camiasında yarattığı incinme, üzüntü, kırgınlık var ise bu açıdan da ayrıca üzgünüm..

Kamuoyuna saygıyla…

Avukat Turan Aydoğan
CHP İstanbul Milletvekili"