Cildimizin Güzelliği

Cildimizin Güzelliği

Cildimizin Güzelliği

Cildimizin yağlılığından kirlliğinden hepimiz hemen hemen rahatsız olmuşuzdur. Bunun için herkesten farklı yorumlar duyduk farklı yorumlar bir yana, hepsinden çok değişik isimlerde yağlar duyduk. Belki de kimimiz bunları almaktan üşendi ve cildimiz böyle kirli ve yağlı kaldı. Bunun için en basit yöntem ve tabi ki en etkili yömtem kendi çapımda yaptığım ve faydasını gördüğümü sizlerle paylaşmak istiyorum.
    
KOLONYA VE PAMUK:  Evet yanlış okumadınız sadece bu malzemeler yüzümüzü yağdan uzaklaştıcak ve en sonunda pamuğa bakmayı unutmayın yüzünüzdeki kirler pamuğa aktarılacak. İstediğiniz zaman uygulayabilirsiniz ama benim tavsiyem haftada 3 gündür.    

2.yöntem
     
MADEN SUYU VE PAMUK: Hepimiz maden suyu içeriz ve çok da severiz. Cildimiz siyah noktalarından sivilcelerinden kurtulmak için en kolay ve en etkili yol maden suyu ve pamuktur. Maden suyunun birazını pamuğun üstüne döküp yüzümüze bastırarak sürdüğümüzde farkı göreceğiz. Haftada 3 gün olması gerekir ama yine de siz bilirsiniz.

SON OLARAK AMA BU ENNNN ETKİLİ YÖNTEM YOĞURT VE LİMON SUYU:
Cildimiz sivilce ve kirinden kurtulmak için en etkili yollarımdan birisi de yoğurt ve limon suyu. 1 tatlı kaşığa 1 tatlı limon suyu ekliyoruz ve yüzümüze sürüyoruz. 20-25 dk. sonra yüzümüzü mümkünse sıcak suda yıkadıktan sonra cildimiz kupkuru oluyor.
                       
GÜZEL GÜNLER DİLEĞİYLE HOŞÇAKALIN...

beyza

Konular Güzellik