Çilem Doğan'ın 15 yıl hapis cezası onandı!

Adana'da, kendisine şiddet uygulayıp fuhşa sürüklediği iddiasıyla eşi Hasan Karabulut'u (33) tabancayla vurarak öldüren Çilem Doğan'a (30) yerel mahkemenin verdiği 15 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onandı.

Çilem Doğan'ın 15 yıl hapis cezası onandı!

Sabah Gazetesi'nden Murat Karaman'ın haberine göre Adana'da 6 yıl önce kendisini fuhşa zorladığını iddia ettiği eşini boğuşma sırasında tabancayla vurarak öldüren ve bir yıl sonra kefaletle tahliye edilen Çilem Doğan'a yerel mahkemece verilen 15 yıllık hapis cezası Yargıtay tarafından onandı.

'8 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNU MAHKUM ETTİLER'

Çilem Doğan'ın avukatı 10'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'ne müvekkilinin uygun görülecek adli kontrol tedbirleriyle tahliye edilmesi için talepte bulundu.

Mahkeme heyeti ise Çilem Doğan'ı 20 Haziran 2016'da 50 bin TL kefaletle tahliye etti. Dava ise Yargıtay'a gönderildi. Hapis cezasının onanmasının ardından Doğan, böyle bir karar beklemediğini ve büyük üzüntü yaşadığını anlattı. Doğan, "Bu kararla aslında beni değil 8 yaşındaki kız çocuğunu hapsettiler. 8 yaşındaki kız çocuğu hem annesiz hem babasız büyüyecek. Beni aslında mahkum etmediler. Mücadelemiz devam edeceğiz. Bir şekilde kazanacağız" diye konuştu.