Club TotalEnergies üyelerine 750 TL'ye varan yakıt puanı hediye kampanyası

Club TotalEnergies, üyelerine 750 TL'ye varan yakıt puan hediye kampanyası başladığını duyurdu.

Club TotalEnergies üyelerine 750 TL'ye varan yakıt puanı hediye kampanyası

15 Mart tarihine kadar sürecek olan kampanyada hediye puan miktarı harcama baremlerine göre değişiklik gösteriyor ve her müşteri, hediye yakıt puan kampanyasından kendi harcama düzenine göre yararlanabiliyor.

Kampanya koşullarına yönelik şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Hem eski hem de yeni Club TotalEnergies üyeleri için geçerli olan üç seçenekli kampanyanın ilk seçeneğinde Club TotalEnergies üyesi, tek seferde ve farklı günlerde yapılacak dördüncü 1.000 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alımında toplamda 200 TL yakıt puan kazanabiliyor. İlk 1.000 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alımına 35 TL, ikinci alıma 45 TL, üçüncü alıma 50 TL, dördüncü alıma 70 TL olmak üzere toplamda 200 TL yakıt puan kazanılabiliyor.

İkinci seçenekteyse tek seferde ve farklı günlerde yapılacak dördüncü 2.500 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alımına toplamda 400 TL yakıt puan kazanılabiliyor. İlk 2.500 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alımına 70 TL, ikinci alıma 90 TL, üçüncü alıma 110 TL, dördüncü alıma 130 TL olmak üzere toplamda 400 TL yakıt puan kazanılabiliyor.

Son seçenek 750 TL'lik yakıt puan kazanma fırsatı sunuyor ve bunu kazanmak için tek seferde ve farklı günlerde yapılacak dördüncü 6.000 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alımı gerçekleştirmek gerekiyor. İlk 6.000 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alımına 150 TL, ikinci alıma 175 TL, üçüncü alıma 200 TL, dördüncü alıma 225 TL olmak üzere toplamda 750 TL yakıt puan kazanılabiliyor.

15 Mart tarihine kadar TotalEnergies istasyonlarından yapılacak akaryakıt veya otogaz alışverişlerinde geçerli kampanyadan yararlanmak için Club üyesi olmak ve katılmak istenen kampanyanın mobil uygulama üzerinden seçilmesi gerekiyor. Üyeler, TotalEnergies İstasyonlarından yapacakları akaryakıt veya otogaz alımları öncesinde Club TotalEnergies mobil uygulamasından oluşturacakları QR kodunu ya da uygulamaya kayıtlı cep telefonu numarasını ön saha satış görevlisine iletmeleri yeterli. Böylece, yapacakları her akaryakıt veya otogaz alışverişlerine ait puanlar, alışveriş sonrasında otomatik olarak Club üyeliklerine yükleniyor."



Club TotalEnergies üyelerine 750 TL'ye varan yakıt puanı hediye kampanyası

DHA