Corona virüsten babasını kaybeden Şef Danilo'dan duygulandıran sözler

Danilo Zanna, geçen yıl Corona virüs nedeniyle kaybettiği babası Armando Zanna'dan söz ederken gözyaşlarını tutamadı.

Corona virüsten babasını kaybeden Şef Danilo'dan duygulandıran sözler

'Katarsis' programına konuk olan ünlü şef kaybettiği babasının ardından gözyaşlarıyla şunları söyledi: “’Biliyorsunuz İtalya salgında Türkiye’den çok daha önce karantinaya girmeye başlamıştı. Oradaki vakalar çok ciddi şekilde etkiledi herkesi. Babamın zaten rahatsızlıkları vardı. Salgından kaynaklı onları önceden korumaya aldığımızı düşünüyorduk ama bir anda ateşlenmelerle hastalığı başladı. İlk annem ateşlenmeye başlamış hatta.

Testlerde annenim durumu pozitif çıkmıştı, annem bunu atlattı, babam ise giderek daha da ağırlaştı. Doktorlar en son nefes alırken çok zorlandığını söyledi ve babanızı hastaneye götürmemiz gerekli dediler. Ambulans geldi eve ve annem çok üzüldü o an. Babamı son gördüğüm an o zaman oldu. Annemi rahatlamaya çalışıyoruz derken babam hastaneye giderken 'Facetime’dan beni arayın' dedi.

Çok zordu, bunu ilk defa burada anlatıyorum. Hiç korkmayın ben eve döneceğim dedi. 24 saat içinde daha çok kötü oldu. Çok acayip bir duyguymuş. Cenaze bile yapamadık.

Annemin 5 ay boyunca testi pozitif oldu. Kimse gidemedi cenazeye, bu süreden sonra ancak yapabildik cenazemizi. Üzülemiyorsun, gidip gelemiyorsun. Çok zor bir dönem oldu.”