Demet Akalın: "Özgü Namal yaşlı kaçar"

"Masumlar Apartmanı" dizisine katılacağı iddia edilen oyuncu Özgü Namal hakkında şarkıcı Demet Akalın flaş bir yorumda bulundu.

Demet Akalın: "Özgü Namal yaşlı kaçar"

TRT 1'in popüler dizisi 'Masumlar Apartmanı' için Özgü Namal'a teklif yapıldığı iddia edildi. Şarkıcı Demet Akalın ise bu haberi duyunca bomba açıklamalar geldi. 

Yedi yıldır birlikte olduğu iki çocuğunun babası Serdar Oral'ı Ekim 2020'de kalp krizi nedeniyle kaybeden Özgü Namal, tüm projelerini iptal edip inzivaya çekilmişti.

Geçtiğimiz sezon 'Hükümsüz' dizisinin kadrosundan son anda ayrılan Namal'ın, en büyük isteği çocuklarına daha çok zaman ayırmak için dijital projede oynamak.

Geçtiğimiz yıl eşi Serdar Oral'ın vefat etmesi nedeniyle tarifsiz bir acı yaşayan Özgü Namal'a, son olarak 'Masumlar Apartmanı’ndan teklif gittiği kulislerde konuşuluyor.

Yapımcının, Özgü Namal’la bağlantıya geçtiği ve ciddi bir rakam önerdiği iddia edildi. Ancak 42 yaşındaki oyuncunun, teklife sıcak bakmadığı öğrenildi.

Demet Akalın Özgü Namal'ın diziye dahil olacağını duyunca ilginç bir yorumda bulundu.

Akalın paylaşımında Masumlar Apartmanı'nda 'Han'ın eski aşkı 'Ceylan' rolüne Namal'ın yaşlı olacağını söyleyerek "Yaşlı kaçar o" ifadesini kullandı.

Demet Akalın: "Özgü Namal yaşlı kaçar"