Demet Evgar doğum sonrası ilk kez görüntülendi

Doğumdan sonra ilk kez görüntülenen Demet Evgar, önceki gün Sarıyer'de gerçekleşen Cadılar Bayramı konseptli bir partiden çıkarken görüntülendi.

Demet Evgar doğum sonrası ilk kez görüntülendi

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre Demet Evgar, "Kostümüm 'Dracula'nın eşi bir kostüm oldu. Eşim Levent, 'Dracula' kostümü ile kutluyor. Minik cadımız evde uyuyor. Zaten ev buraya yakın. Ben de gidip, geliyorum arada yanına. Ben gayet iyiyim çünkü bütün günümü kızım Mavi ile geçiriyorum. Mavi'den sonra hayatımda her şey değişti. Bambaşka bir kişi oldum, tuhaf bir sakinlik geldi. Eşim ve ailem çok yardımcı oluyor bana bu süreçte ve her günüm şükürle geçiyor. Oyuncu olduğum için uykusuzluğa alışığım ama Mavi'den kaynaklı uykusuzluğum çok daha zevkli. Mavi çok huzurlu bir çocuk. Hiçbir zorluk çekmiyorum. Her gün yeni bir deneyimle karşılaşıyorum. Mavi bana benziyor, gözleri de bana benziyor. Babayı da biraz andırıyor diyelim haydi" diyerek, gülümsedi.

"Kasım ayında yarım kalan albüm bitiyor. Onun dışında reklam filmim var" diyen ünlü oyuncu, "Dizi ya da sinema filmi şu an için düşünmüyorum çünkü Mavi'nin yanından hiç ayrılmak istemiyorum. Beni en çok heyecanlandıran Mavi şu anda, başka hiçbir şey değil. Mavi ile ilgili bir reklam teklifi gelirse olumlu bakmam çünkü ben çocukların tanınmama hakkının elinden alınmaması gerektiğini düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

Evgar, geçtiğimiz günlerde ortaya atılan çiftliğini büyüttüğü yönündeki söylentilere de açıklık getirdi.

Demet Evgar, "Orası zaten hep vardı. Herhangi bir ek yatırım söz konusu değil. Yakın zaten. Sürekli gidip, geliyoruz ve Mavi'nin de orada büyümesini çok istiyorum" dedi.