DEMET MUTLU'NUN KURUCUSU OLDUĞU TRENDYOL HAKKINDA ZEHİR ZEMBEREK PAYLAŞIM

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen programı "Neler Oluyor Hayatta"nın başarılı sunucusu Nur Tuğba Namlı'nın, Trendyol ile ilgili sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı.

DEMET MUTLU'NUN KURUCUSU OLDUĞU TRENDYOL HAKKINDA ZEHİR ZEMBEREK PAYLAŞIM

Bilindiği üzere ünlü işkadını Demet Mutlu'nun Kurucusu olduğu Trendyol markası 728 milyon dolarlık bir bedelle Dünyaca Ünlü Şirket Alibaba'ya satılmıştı.

Trendyol'un kontrolünü 2018 yılında devralan Alibaba, bu işlemle hissesini yüzde 86,5'e çıkarmış oldu. İşlemin ardından Demet Suzan Mutlu Üçok'un şirketteki payı yüzde 6,96; Evren Üçok'un yüzde 5,55; Begüm Tekin'in yüzde 0,78 ve Zeki Güçlü Kaya'nın yüzde 0,21 olarak belirlenmişti.

"TRENDYOL'DA İŞLER İYİ GİTMİYOR"

Son zamanlarda Trendyol hakkında ortaya atılan bir çok iddia sonucunda Demet Mutlu'nun zor günler geçirdiği iddia edilmişti. Nur Tuğba Banu'nun paylaştığı story sonrası Trendyol'da işlerin iyi gitmediğini akıllara getirdi...

 "ZEHİR ZEMBEREK PAYLAŞIM"

Kanal D'nin ilgi ile izlenen proğramı Neler Oluyor Hayatta'nın başarılı sunucusu Nur Tuğba Namlı, Trendyol hakkında sosyal medya hesabından "Ne olursa Olsun Markam Devleşsin, Ama Arkasında Ne Sorunlar Ben Bilmesemde Olur Mantığı ile Hareket Edilmez" Notu ile paylaştığı Story'sinde Nur Tuğba Namlı, Trendyol hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. 

"SİZE GÜVENDİM HATA YAPTIM"

İşte başarılı sunucu Nur Tuğba Namlı'nın Trendyol hakkında paylaştığı o stroysi...

DEMET MUTLU'NUN KURUCUSU OLDUĞU TRENDYOL HAKKINDA ZEHİR ZEMBEREK PAYLAŞIM