Demet Şener: "Aşkımızın evlilikten bir farkı yok"

İş insanı Tolga Arman ile birlikteliği geçtiğimiz Temmuz ayında Bodrum'da belgelenen Demet Şener, gazetecilerin 'evlilik' sorusuna yanıt verdi. Eski manken, "Böyle mutluyuz, gönülden bir bağ olunca onun bir farkı olmuyor" dedi.

Demet Şener: "Aşkımızın evlilikten bir farkı yok"

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre eski manken Demet Şener, geçtiğimiz akşam sunuculuğunu üstlendiği bir etkinlikte görüntülendi.

Demet Şener: "Aşkımızın evlilikten bir farkı yok"

Fit görünmek için sırları olmadığını ve tencere yemekleri ile beslendiğini söyleyen Şener, "Büyük sırlarım yok ama özlem duyduklarımı yiyorum. 'Şunu, bunu yemiyorum' durumu yok. Geçen bir arkadaşımın doğum günü vardı, pastanın yarısını ben yedim." ifadelerini kullandı.

Doktorların, bazı hastaların kendisinin fotoğraflarıyla gelerek 'Demet Şener burnu istiyoruz' şeklinde istekleri olduğunu anlatan eski manken, "Estetik tamamen zevki bir şeydir. Kaza geçirseniz, hastalık sonucu uzvunuzu kaybetmedikçe estetik kişisel kendine bağlı bir şeydir. Ancak sarı, çarpık dişlerle dolaşmanın da manası da yok. Günümüzde küçük dokunuşları yapmayan yok gibi. Doktorlar, 'Sizin resminizle gelenler de var' diyorlar ama benim burnum doğal, o yüzden insan istediği zaman istediği yerini yaptırabilir. Esneğim, köşelerim yok!" şeklinde konuştu.

'EVLİLİK' SORUSUNA YANIT

Bir süredir iş insanı Tolga Arman ile aşk yaşayan ve daha önce sevgilisiyle ilgili "Şu an gerçek aşkı yaşıyorum, çok mutluyum." diyen Demet Şener, gazetecilerin 'evlilik' sorusuna yanıt vermeyi de ihmal etmedi.

Geçtiğimiz günlerde Arman ile Kapadokya'da tatil yapan Şener, evlenmeden de mutlu olunabileceğini ifade etti. Demet Şener, daha sonra sözlerine şöyle devam etti:

"Çok güzel gidiyor, benim en büyük hayalimdi balonla uçmak. Onu gerçekleştirdiğim için mutluyum. Böyle güzel mutluyuz, bir farkı yok. Gönülden bağ olunca onun bir farkı olmuyor."