Demet Şener: "Sevgilimle vahim durumdayız"

Manken Demet Şener, Cenk Küpeli’den boşandı. Ancak kalbini kapatmadı. Tolga Arman’la aşk yaşamaya başladı. Duygularını şöyle anlattı: "Vahim durumdayız! İlk kez böyle oldum. Bu yaşta aşk daha anlamlı..."

Demet Şener: "Sevgilimle vahim durumdayız"

Takvim Gazetesi'nin haberine göre manken Demet Şener, eşi Cenk Küpeli'den 2021'in Ocak ayında boşandı. Kısa süre sonra da Tolga Arman'la aşk yaşamaya başladı.

Yeni sevgilisi rahatsız olduğu için eski eşi Küpeli'yle ortaklığını bitirerek Nişantaşı'ndaki dükkanını bile kapattı! Her fırsatta mutluluğunu dile getiren Şener, Arman'la paylaştığı fotoğraflarla düşman çatlattı!

Demet Şener: "Sevgilimle vahim durumdayız"

Önceki gün de katıldığı bir etkinlikte aşk hayatıyla ilgili açıklamalar yaptı.

NAZARA İNANMAM AMA...

Nazardan korktuğunu söyleyen güzel manken, "Tolga muhteşem bir insan, çok mutluyum. Çok fazla konuşmak istemiyorum, ancak nazara da inanmıyorum. Bunu korumak için o yüzden pek konuşmak istemiyoruz, birbirimizi bulduğumuzu düşünüyoruz. Birbirimize kenetlendik, ilk seferde aşkı yaşadık" diyerek duygularını anlattı.

Parmağındaki yüzüğün sorulması üzerine şu açıklamayı yaptı:

"Yüzüğü bir süre önce kendim aldım. Biz Tolga'yla gönülden çok görünmeyen yüzüklerimiz var, tesadüf eseri tanıştık ve kader bizi öyle birleştirdi. Çok güzel vakit geçiriyoruz, ikimizde çok unutkanız, arada anahtarları kaybediyoruz. Kısaca ikimizde, aşkımızdan vahim durumdayız. Bu yaştaki aşk daha anlamlı, daha gerçek oluyor. İkimizde olgunluk çağındayız, 40'tan sonra ne istediğinizi biliyorsunuz. Çocuklarımız bir araya geliyor, anlaşıyor. Biz böyle çok mutluyuz."