Deniz Akkaya ve Mehmet Ali Erbil birbirine girdi

Deniz Akkaya ve Mehmet Ali Erbil'in canlı yayındaki kavgası izleyenleri şaşkına çevirdi.

Deniz Akkaya ve Mehmet Ali Erbil birbirine girdi

"Söylemezsem Olmaz" canlı yayınında programın yorumcularından Deniz Akkaya, Mehmet Ali Erbil-Ece Ronay olayında Mehmet Ali Erbil'e "Daha önce bir terör örgütünün sempatizanı gibi Türk polis teşkilatına hakaret ve küfür eden bir insanın klibinde nasıl oynadın?" sorusunu yöneltince Mehmet Ali Erbil'den sert tepki aldı.

 

Deniz Akkaya'nın sorusuna "Ben müneccim miyim? Nereden bileyim" şeklinde sert bir tepki gösteren Mehmet Ali Erbil'e yanıt veren Deniz Akkaya, "Yahu ben seni korumak adına bir şey söylüyorum. Google'a Ece Ronay yazınca ilk çıkan konu bu. Hiç araştırmadın mı?" ifadelerini kullandı.

"Ha tabi kızın 21-22 yıllık hayatını sorgulayacağım. Sen kendi hayatını sorgulayabilir misin? Deniz Hanım'ın hiç mi geçmişinde böyle şeyler yok?" diyen Mehmet Ali Erbil'e sert çıkan Deniz Akkaya, "Şimdi beni geçmişimden vurmaya kalkma. Klibinde oynayacaksan bu kadın şimdiye kadar hangi işlere imza atmış buna bakarsın. Kimseyi geçmişiyle vurmaya kalkma" ifadelerini kullandı.

"Sana belden aşağı çok iyi vururum ben. Sen çok iyi biliyorsun. Çıldır orada çıldır" diyen Mehmet Ali Erbil'in şok sözleri Deniz Akkaya'yı çılgına çevirdi.

Deniz Akkaya, "Sen bana belden aşağı vuramazsın. Adamsan söylersin. Gayet sakinim. Nedir benimle ilgili söyleceğin? Söyle... Beni hiçbir şey yerle bir edemez. Eğer sen benim bir çapkınlığımla ilgili bir şey söylüyorsan; ben kendi paramı kazanan, kendi çocuğuma bakan; senin eski karıların gibi hiçbir şekilde nafaka almadan keyfime bakan bir kadınım. Sana mı düştü benim uçkurumun şeyini tutmak? Kendine gel." şeklinde sert bir yanıt verirken Erbil'de Akkaya için "Benim eski karılarıma laf edecek en son insandır kendisi" dedi.

Deniz Akkaya'nın Mehhmet Ali Erbil'e yanıtı ise şöyle oldu: "Ben karına laf etmedim. Sen eski karılarına kendin laf ediyorsun. Tuğba Erbil'in ipliği pazara nasıl çıktı?"