Deniz Seki reklam yaparken Şeyda Coşkun'u fena harcadı

Değişimiyle büyük beğeni kazanan şarkıcı Deniz Seki'den itiraf gibi reklam geldi. Ünlü şarkıcının daha önce savunduğu Şeyda Coşkun'u ürün reklamı için karalaması "Pinokyo Deniz" dedirtti.

Deniz Seki reklam yaparken Şeyda Coşkun'u fena harcadı

Takvim Gazetesi'nin haberine göre geçtiğimiz aylarda ünlülerin yaşam koçu Şeyda Coşkun'la çalışan 51 yaşındaki şarkıcı, 2.5 ayda 22 kilo verip 81 kilodan 59'a düşmüştü. 

Deniz Seki'nin hızlı kilo vermesi sonucunda vücudunda oluşan deformasyon nedeniyle operasyon geçirdiği iddia edilmişti.

ACI İTİRAF GELDİ!

Ancak o dönem Şeyda Coşkun'a sahip çıkıp, "Vücudumda hiçbir sarkma veya deformasyon söz konusu değildir" diyen Seki'den önceki gün şok bir itiraf geldi.

Son olarak uyguladığı buz terapisi yöntemiyle 36 bedene kadar düşen şarkıcı, Instagram'dan yeni haline kavuşma mucizesi olarak gösterdiği ürünün reklamını yaptı.

Seki paylaşımında "Herkes sormuş bu yöntemle zayıflamadım doğru. Şeyda Coşkun'un özel programı ile zayıflarken sarkmalarım ve inatçı fazlalıklarım çok fazla oluşmaya başlayınca kullandım. Hala kullanıyorum ve şahsen tavsiye ediyorum. Bacak, göbek ve kollarımda bende çok işe yaradı. Karar sizindir. Umarım herkes istediği hedefe ulaşır" dedi.

Takipçileri de Seki'ye, "Hani Şeyda Coşkun'da hiç sarkman olmamıştı?" diye sordu. Seki'nin itirafı sonrasında gözler daha önce aralarında Hadise'nin de olduğu birçok ünlüyü mağdur eden Şeyda Coşkun'a çevrildi.