Deren Talu: "Annem hem eleştirir hem de alkışlar"

Hafta sonu "Biz Bize" isimli programa konuk olan güzel yıldız Deren Talu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Deren Talu: "Annem hem eleştirir hem de alkışlar"

Deren Talu'nun programdaki açıklamalarından satır başları şöyle...

"'Akıncı' benim için çok heyecan verici oldu çünkü ilk dizi projem. Bu işin içinde olduğum için çok şanslıyım, çok iyi oyuncularla çalışıyorum. Dizi seçmelerinde kesin seçilirim diye düşünmemiştim ama seçildiğimde çok sevindim. 'Akıncı' çok özgün bir proje... Dizide beni şu ana kadar zorlayan bir sahne olmadı. Set çok keyifli geçiyor, hepimiz çok iyi anlaşıyoruz.

Canlandırdığım 'Didem' çok güvenilir ve iyi kalpli bir kız. Kendime benzettiğim özellikleri var, mesela ben de kardeşime çok bağlıyım. Onun gibi bir arkadaşımın olmasını çok isterim.

Ünlü anne-babanın kızı olmak güzel bir duygu, bana bir sürü avantajı oldu. Dezavantajlarını da yaşadım, yaptığım her işle ilgili çok yorum ve eleştiri geliyor fakat bunlara küçüklükten beri alışkınım.

Annem Defne Samyeli benim için tam bir rol model. Aramızda çok sanatsal konuşmalar geçiyor. Daha çok anne kız konuşması gibi değil de, aynı mesleği yapan iki arkadaş gibiyiz.

Annem oyuncu koçum gibidir, performanslarımın iyi yanlarını da söyler, kötü yanlarını da. 
'Akıncı'daki oyunculuğumu beğendi.

Ben onun spikerliğini de mükemmel buluyorum. Türkiye'nin en iyisiydi bence. Oyunculuğu da çok iyi, sesi de çok güzel, annemin her şeyi çok iyi...

Oyuncu olmamda annemin etkisi olmadı çünkü ben 13 yaşımdan beri oyuncu olmak istiyorum. Senelerce oyunculuk eğitimleri aldım. Columbia Üniversitesi'nin tiyatro kampına gittim, daha sonra Los Angeles'ta oyunculuk eğitimi aldım. Türkiye'yi çok seviyorum, yurt dışına sadece eğitim için gittim, alacağımı aldım, her zaman ülkemde çalışacağım.

Bundan sonrası için hayalim daha asi, sisteme karşı gelen bir karakteri ya da bir ajanı oynamak."