Deren Talu'ya sevgilisi Baran Tınaz'dan tam destek!

Türkiye, Gürcistan ve Ukrayna ortak yapımı 'Son Kale Hacıbey' filminde başrolde yer alan Deren Talu'ya, sevgilisi Baran Tınaz'dan destek geldi. Talu'nun tüm ailesiyle birlikte poz veren Tınaz, "Nasıl bir azim ve çalışkanlıkla yaptığına bizzat şahit oldum" dedi.

Deren Talu'ya sevgilisi Baran Tınaz'dan tam destek!

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre başrolünü Deren Talu, Aleksandr Sokolov ve Yurdaer Okur’un paylaştığı 'Son Kale Hacıbey' filminin özel gösterimi önceki akşam Özdilek Cinetime Sinemaları’nda yapıldı.

Özel gösterime Türk başrol oyuncuları Yurdaer Okur ve Deren Talu’nun yanı sıra Talu’nun annesi Defne Samyeli, kardeşi Derin Talu, filmde rol alan dayısı Suhan Samyeli de katıldı.

Deren Talu'ya sevgilisi Baran Tınaz'dan tam destek!

Deren Talu’nun beş aydır ilişki yaşadığı Baran Tınaz, tüm aileyle birlikte poz vererek, kız arkadaşını sonuna kadar desteklediğini vurguladı.

Baran Tınaz, “Ben de en az Deren kadar heyecanlıyım. Çok tutkulu ve severek yaptığı bir iş. İlk kez onu izleyeceğim. Çok başarılı bir yolun başlangıcında. Onu başrolde görmek muhteşem bir duygu. 14 yaşından beri yapmak istediği mesleği yapıyor. Nasıl bir azim ve çalışkanlıkla yaptığına bizzat şahit oldum" dedi.

Deren'in işletmeci sevgilisi, "Oyunculuk konusunda onu çok destekliyorum, ondaki tutkuyu görüyorum ve asla ona engel olmayacağım. Elimden geldiğince destekleyeceğim" ifadelerini kullandı.

Deren Talu'ya sevgilisi Baran Tınaz'dan tam destek! - Resim : 2