Devlet Bahçeli: "Bıçak kemiğe dayandı"

Partisinin grup toplantısında "Gara öncesi ve sonrası aynı olmayacaktır." diyen Bahçeli, "Dağda elde edilen üstünlüğü, Meclis'te bırakmayacağız. Terörist cenazelerine katılanlara millet vekilliği haramdır. Sabır taşı çatladı, bıçak kemiğe dayandı." ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli: "Bıçak kemiğe dayandı"

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle: 

"Türk milleti tarihi düşmanlarının bitmek bilmeyen saldırılarına uğramaktadır. Beka sorununu küçümseyen kim varsa, eli silahlı bir terörist kadar alçaktır. 

Kanlı örgütün adını anmak istemeyenler sadece korkunç değil, aynı zamanda terörün koçbaşlarıdır. Bir gece ansızın Kandil'e Türk bayrağı dikilmelidir. Gara öncesi ve sonrası aynı olmayacaktır.

Bu katliam çok nadir görülen bir canavarlık örneğidir. Masum, silahsız insanlar katledildiler. Masum evlatlarımızı yapılanlar sonrası ya teslim olacaklar ya da hainlerin kafaları koparılacaktır.

Başımız sağ olsun, milletimiz var olsun. Sonsuza kadar Tanrı Türk'ü korusun ve yaşatsın. 

TÜRKİYE BU KANLI SAYFAYI AÇILMAMAK ÜZERE KAPATMALIDIR

Ağzı süt kokan bebeklerimizi katlettiler. Asker demediler, korucu demediler, polis demediler. Hepsine kurşun sıktılar. Silah ve uyuşturucu kaçakçılığı yaptılar. Şehirlerimizde çete kurup haraç almayı denediler. Öyle bir noktaya gelinmiştir, Türkiye bu kanlı sayfayı açılmamak üzere kapatmalıdır. Hükümetin ve devletimizin bu mücadelede yanındayız.  

Herkes tercihini yapmak mecburiyetindedir. Anaların bağırlarını yumruklamasını mı izleyeceğiz, yoksa evlatlarına kavuşmalarını mı sağlayacağız. Herkes nerede durduğunu artık belli etmelidir. 

HDP RESTİ

Dağda elde edilen üstünlüğü, Meclis'te bırakmayacağız. Terörist cenazelerine katılanlara millet vekilliği haramdır. Sabır taşı çatladı, bıçak kemiğe dayandı. Sırtını PKK'ya dayayanlara vekillik haramdır.

Ne diplomasisi, kiminle diplomasi. Terör örgütü ile neyin diplomasisi. HDP, PKK'nın ta kendisi, aynadaki aynıdır. HDP'nin kapatılmasına yönelik, 3 maymunu oynayanlar kimdir? HDP kapatılmadan PKK'nın ayağını Meclis'ten kesmenin başka bir yolu var mıdır?

Bu HDP'nin kapatılması için zaman kaybetmek, devletimizin haklarını zarar vermektedir. 

CHP'ye ne demeli? Partinin yönetiminin PKK lobisi yapanlarla kuşatılmasına ne demeli. Aziz milletimizin gözünden ve gönlünden daha da düşeceksiniz. PKK'ya katil demek size ancak onur ve şeref kazandıracaktır."