Dilan Çıtak'a kardeşi İdo'nun nişanı soruldu!

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, Nişantaşı'nda görüntülendi. Dilan Çıtak, "İdo'nun nişanlandığından haberim yok, takip etmiyorum" dedi.

Dilan Çıtak'a kardeşi İdo'nun nişanı soruldu!

Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre Dilan Çıtak Tatlıses'in köpeği gazetecileri görünce havlamaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde nişanlanan kardeşi İdo Tatlıses hakkındaki sorulara Çıtak, "Müzik çalışmalarım devam ediyor. Başka şeyleri takmıyorum. İnanıyoruz ki her şey düzelecek. İdo'nun nişanlandığından haberim yok, takip etmiyorum" dedi.

Gazetecilerin kendisinin davet edilip, edilmediği sorularına ise şarkıcı, "Bu konulara yorum yapmıyorum" cevabını verdi. Bir yandan köpeğini sakinleştirmeye çalışan Çıtak, küslüğün devam edip, etmediği sorulması üzerine, "Bu sorulara köpeğim çok sinirleniyor" diyerek, gözlerden kayboldu.

Babasıyla arasının kötü olmasını İdo'ya bağlayan Çıtak "Babamın çevresinden etkilendiği kesin" demişti. "İdo Tatlıses sesinizi kıskanıyor mu?" sorusuna ise "İnsanların baskılarıyla belki olabilir" cevabını vermişti.