Dilan Polat Güzellik Merkezi'nin açılışında şaşırtan sözler: "Büyük boşluk var"

Kara para aklama suçlamasıyla 5 Kasım 2023'te tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat'ın güzellik merkezinin İstanbul Kağıthane'de yeni şubesi açıldı.

Dilan Polat Güzellik Merkezi'nin açılışında şaşırtan sözler: "Büyük boşluk var"

Sözcü Televizyonu'nun haberine göre 5 Kasım 2023'te kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasından tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan-Engin Polat çiftinin şirketlerine kayyım atanmıştı 

Faaliyetlerine devam eden Dilan Polat Güzellik Merkezleri'nin franchise verilen İstanbul Kağıthane'deki yeni şubesi gösterişli bir törenle açıldı, 'Enerci' şarkısıyla dans ettiler.

Şubeyi Polat ailesinin yakın dostu abi-kardeşin operasyon öncesi aldığı öğrenildi.

ŞÜKRAN POLAT DA KATILDI

Şubenin açılış törenine Engin Polat'ın annesi Şükran Polat, kız kardeşi Kübra Polat ve erkek kardeşinin nişanlısı Hazal Erdoğan'ın yanı sıra çiftin avukatı Hüseyin Kaya da katıldı.

Şükran Polat'ın bilezikleri dikkatlerden kaçmazken; mikrofon uzatılan bir vatandaşın "Cezaevine girdiklerinden beri hayatımızda büyük bir boşluk var. Sabahtan akşama kadar storylerini izlemekle meşgulduk" açıklaması şaşırttı.


 

Öte yandan TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalsın" programında ekrana getirilen habere göre eşi Engin Polat ile birlikte kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat, Bakırköy'deki Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırıldı. 

Gazeteci Selahattin Günday yaptığı paylaşımda, “Dilan Polat cezaevinden çıkarılıp hastaneye yatırıldı. 28 Aralık'tan bu yana 11 gündür Bakırköy'deki Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görüyor. Bir tutuklu hastayla aynı odayı paylaşıyor. 7 / 24 kameralarla izleniyor” ifadelerini kullandı.


Dilan Polat Güzellik Merkezi'nin açılışında şaşırtan sözler: "Büyük boşluk var"


Günday devamında “Çocuklarıyla hastanede görüşen Polat, ‘Cezaevine mi sevk edilecek’ yoksa ‘Hastanede tedavi görmeye devam mı edecek’ Bu sorunun yanıtını önümüzdeki günlerde doktorlar verecek” diye yazdı.