Ebru Yaşar: "Sağlık dünyanın en güzel şeyi"

Sevilen sanatçı Ebru Yaşar, geçtiğimiz gün Maslak Uniq'de 'Aydınlıkevler' adlı tiyatro oyununu izlemeye gitti.

Ebru Yaşar: "Sağlık dünyanın en güzel şeyi"

Milliyet Gazetesi'nden Hüseyin Altun'un haberine göre gösterim öncesi basın mensuplarıyla konuşan ünlü isim, "Demet Akbağ'ı çok severim. Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı bir oyun zaten, ekip olarak da çok severim, çok başarılılar. Bugün de ramazanın son günleri, bir de pandemi sürecinde o kadar uzak kaldık ki böyle oyunlara... Uzun zaman sonra geldim ben de" ifadelerini kullandı.

Ebru Yaşar: "Sağlık dünyanın en güzel şeyi"


Yaşar, gazetecilerin "Bugün de son dinlenme günleriniz diyebiliriz. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna ise şu cevabı verdi:

"Aslında 10 gün önce başladı, çok yoğun bir konser maratonu. Evde oturduğumuz zamanların acısını çıkartacağız. Biliyorsunuz ben bacağımı kırdım; ekstra 2-3 ay bir yere çıkamadım, o yüzden çok sıkıldım. Bu yüzden çalışarak geçirmek istiyorum zamanımı. Bayramın ilk günü yavru vatan Kıbrıs, ikinci gün İstanbul, sonra da ailem ile vakit geçireceğim."

Sağlık durumu hakkında konuşan sanatçı, "Topuklu ayakkabı giyemiyorum, düz taban giyiyorum. Hala şişlikler var ama önemli olan sağlık arkadaşlar; burada sohbet etmek, konuşmak önemli. Sağlık dünyanın en güzel şeyi bence" açıklamasını yaptı.

"TİKTOK BENİ ÇOK SEVİYOR"

Sakatlığı sürecinde çektiği TikTok videosunun viral olmasından da bahseden Ebru Yaşar, "TikTok beni çok seviyor. Biz bir anket yaptık benimle alakalı, dinleyici aralığı en yüksek yaş grubu 18-23. O yüzden ben onları zaten çok seviyorum, demek ki şarkılarım onlara hitap ediyor, bu yüzden çok mutluyum. Hem eski dinleyicilerimi ihmal etmiyorum, hem de gençlerin dinlemesi mutlu ediyor beni" dedi.