Edis'ten Brooklyn Beckham'a destek

Dünyaca ünlü çift David Beckham ve Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham, geçtiğimiz hafta sonu oyuncu Nicola Anne Peltz ile Miami'de dünya evine girmişti.

Edis'ten Brooklyn Beckham'a destek

Çiftin düğünü, gelinin ailesinin değerinin 76 milyon sterlin olduğu konuşulan Florida, Palm Springs'te bulunan malikanede yapılmıştı.

Törenin maliyetinin 3 milyon sterlin civarında olduğu da ortaya atılan iddialar arasındaydı.

İkilinin, nikah töreninin yayın haklarını Vogue Dergisi'ne sattığını bu yüzden de konukların sosyal medya paylaşımı yapmaması için sıkı önlemler alındığı da belirtilmişti.

EŞİNİN SOYADINI KULLANMAYA BAŞLADI

Ancak düğünün yanı sıra çok konuşulan konulardan biri de Brooklyn Beckham'ın evlendikten sonra eşinin soyadı 'Peltz'i kullanmaya başlamasıydı.

Daha önce Beckham'ın bunu eşine bir sevgi gösterisi olarak yapmayı planladığı belirtilmişti.

Beckham ailesine yakın bir kaynak, Brooklyn'in Nicola Anne Peltz'e sırılsıklam aşık olduğunu ve ona olan sevgisinin bir göstergesi olarak böyle alışılmamış bir karar aldığını iddia etmişti.

"ÇOK DOĞRU BİR BAKIŞ AÇISI"

Brooklyn Beckham tarafından alınan bu karara şarkıcı Edis de yorumda bulundu.

Sosyal meyda hesabından konuya ilişkin bir paylaşımda bulunan 31 yaşındaki popçu, "Brooklyn Peltz Beckham'ı kutluyorum şahane bir hareket olmuş. Çok asil ve doğru bir bakış açısı... Bir zaman sonra belki de olması gereken." diyerek, Beckham'a destek verdi.

Edis'ten Brooklyn Beckham'a destek