Emina Jahovic: "Kimse böyle olsun istemez"

Eski eşi Mustafa Sandal ile nafaka nedeniyle davalık olan Emina Jahovic, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Jahovic, dava ile ilgili sorulara, "Kimse böyle olsun istemez. Ama boş verin çok keyifli zamanlardan geçiyorum." yanıtını verdi.

Emina Jahovic: "Kimse böyle olsun istemez"

Habertürk'ün haberine göre iki aylık nafakasını alamadığı için Mustafa Sandal'ın evine icra memurlarını gönderen Emina Jahovic’in bu restine karşılık ünlü şarkıcı da 'nafakanın iptali' davası açmıştı. O dönem Jahovic, "Sandal’ın tüm mal varlığını annesinin üzerine geçirdiği" iddia etmişti.

"KİMSE BÖYLE OLSUN İSTEMEZ"

Jahovic, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. Dava hakkında sorulara Jahovic, "Kimse böyle olsun istemez. Ama boşverin çok keyifli zamanlardan geçiyorum." dedi.

"O KADAR MUTLUYUM Kİ"

Sırp şarkıcı, "Mustafa Bey ile çocuklar için bir araya geliyordunuz. Bu süreçten sonra da görüşüyor musunuz?" sorusuna, "Boş verin onu da başka şeylere bakalım. O kadar mutluyum ki her şey mükemmel. Çok iyi şeyler oluyor." yanıtını verdi.

Muhabirlerin, "Mutluluğu aşka mı yoralım?" sözlerine ise Jahovic gülerek, "Aşkı da boş verin. İş olarak çok iyi şeyler oluyor. Ondan dolayı çok mutluyum." ifadelerini kullandı.