Emmy Ödülleri'nde Matthew Perry unutulmadı

ABD televizyon endüstrisinin en prestijli etkinliklerinden Emmy Ödülleri dün gece düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende birbirinden ünlü isimler yer alırken geçtiğimiz ekim ayında hayatını kaybeden "Friends" yıldızı Matthew Perry unutulmadı.

Emmy Ödülleri'nde Matthew Perry unutulmadı

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 75. defa düzenlenen Emmy Ödül Töreni, Los Angeles'taki Peacock Tiyatrosu'nda gerçekleşti.

Geceye The Bear ve Succession damga vururken eğlenceli olduğu kadar duygusal anlar da yaşandı.


Emmy Ödülleri'nde Matthew Perry unutulmadı



Ödül töreninde bir dönemin fenomen dizisi Friends'in şarkısı, dizinin yıldızlarından Matthew Perry'i anmak için Charlie Puth tarafından seslendirildi. 

Friends hayranı olduğu bilinen Puth, Matthew Perry hayatını kaybettikten birkaç gün sonra "I'll Be There For You" şarkısını Avustralya'daki bir konserinde de seslendirmişti.


 Emmy Ödülleri'nde Matthew Perry unutulmadı - Resim : 2


Friends'te on sezon boyunca Chandler Bing karakterini canlandıran Matthew Perry'nin ekim ayındaki ölümü tüm dünyadan hayranlarını yasa boğmuştu. Perry, evindeki jakuzide 54 yaşında ölü bulunmuştu.

Geçtiğimiz günlerde de Los Angeles İlçe Savcısı ünlü oyuncunun ketaminin akut etkilerinden öldüğünü duyurdu.



Emmy Ödülleri'nde Matthew Perry unutulmadı - Resim : 3



Otopsi raporunda ayrıca boğulma, koroner arter hastalığı ve bağımlılığı tedavi etmek için kullanılan sentetik bir opioid olan buprenorfinin etkilerinin yanı sıra ölümüne katkıda bulunan diğer faktörler de sıralandı.

Los Angeles Polis Departmanı geçen hafta Perry'nin ölümüyle ilgili soruşturmanın kapatıldığını da doğruladı.

Perry; Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Lisa Kudrow ve Matt LeBlanc ile birlikte rol aldığı Friends dizisiyle tüm dünyada bir üne kavuşmuştu ancak senelerce bağımlılıkla savaşmak zorunda kaldı.