Engin Hepileri ve Beyza Şekerci mutluluklarıyla parmak ısırtıyor

Beyza Şekerci-Engin Hepileri çifti, önceki gün Etiler'deki bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci mutluluklarıyla parmak ısırtıyor

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre Beyza Şekerci-Engin Hepileri çifti, önceki gün Etiler'deki bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ikili, "Sosyalleştiğimiz bir yaz oldu ve gayet güzel geçti. Yoğun bir sezona hazırlanıyoruz. Bir stüdyomuz var, onunla ilgili çalışmalarımız var. Stüdyomuzu genişletip, oyunculuk atölyesi eklemeyi düşünüyoruz. Yetiştirdiğimiz oyuncular var ve onlar yavaş yavaş kendilerini göstermeye başladılar. Gururlanıyoruz bizler de onların başarılarını gördükçe..." dedi.

Gazetecilerin sosyal medyada yüksek takipçili ve popüler isimlerin dizi sektöründe tercih edilmeye başlanması ile ilgili sorularına da yanıt verdi.

Hepileri ile Şekerci, "Sosyal medyada çok takip edilen ya da popüler olan isimlerin tercih edilmesi seyirciyi kandırmak gibi oluyor ama iyi oyuncu değilsen bunu seyirci anlıyor. Bu yüzden o bakış açısını çok sağlıklı bulmuyorum. Sosyal medyayı kullanmak da bir yetenek tabii ki. 'Yüksek takipçili popüler isimler başarılı olamaz' diye bir durum yok" açıklamasını yaptı.

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci mutluluklarıyla parmak ısırtıyor


Bir döneme damga vuran Prestij Müzik'in kuruluş hikayesinin anlatıldığı "Prestij Meselesi" adlı sinema filminde 1 Eylül 2003 tarihinde hayatını kaybeden efsane müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nu canlandıracak olan Engin Hepileri, "Çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

Oyuncu, ayrıca, "Gerçek bir hayat hikayesi... Müthiş anılar ve gerçek hikayeler var. Çok benziyormuşum Hilmi ağabeye, yeni fark ettim. Çok mutluyum bu projede yer aldığım için" diyerek, heyecanını dile getirdi.