Enka Okulları'nda neler oluyor? "Genel müdür aşırı sert, koruması da silahlı"

Enka Okulları’nın genel müdürü Esra Tara, tuvaletten çıkan bir öğrenciye "Senin gözlerin neden kırmızı" diye sorunca ortalık karıştı. İmalı soruya sinirlenen öğrencinin babası, hakaret suçlamasıyla karakola şikayet ettiği iddia edilmişti.

Enka Okulları'nda neler oluyor? "Genel müdür aşırı sert, koruması da silahlı"

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt, ailesine ait özel okulların genel müdürü Esra Tara'nın, öğrencisine üstü kapalı suçlamada bulunduğu için velisiyle karakolluk olduğunu yazmıştı.

Olayla ilgili yeni bilgiler paylaşan Cankurt, şu satırları paylaştı:

"Tara, küfredip suçlamada bulunduğu öğrenciyi, okulda belinde silahla dolaşan korumasıyla çıkarmaya çalışmış!

Esra Tara'nın, suçlayıp hakaret ettiği ve korumasının silah gösterdiği iddia edilen öğrenci, bu yaşadıklarından dolayı şimdi okula gitmek istemiyormuş.

Okula gelen öğrencinin velisi, olayı görüp soluğu karakolda almış. Bana ulaşan veliler, Tara'nın okulda terör estirdiğini, korumasının da belindeki silahla öğrencilere korku saldığını iddia etti. Tara, öğretmenlere de huzur vermiyormuş. Sadece geçen yıl 41 öğretmen okuldan ayrılmış. Bazıları Tara'ya dayanamayıp istifa etmiş bazılarını da Tara işten çıkarmış.

Tara, özel okulun lisesine geçiş notunu da 60'dan 75'e yükseltmiş. Bu yüzden bazı öğrenciler okuldan ayrılmak zorunda kalmış. Oysa sosyetikler, anaokulundan başlayıp sınav stresi yaşamadan liseden mezun olacağı için çocuklarını bu okula veriyor. Tara ne yapmaya çalışıyor anlamadım ama okulun imajını yerle bir ettiği iddia ediliyor."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ