Enver Aysever'den Halk TV'ye ağır sözler!

Gazeteci Enver Aysever, Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş'ın istifasını açıklamasından sonra sosyal medya hesabından ağır ifadeler içeren bir paylaşımda bulundu.

Enver Aysever'den Halk TV'ye ağır sözler!

MedyaRadar'ın haberine göre Halk TV’de yaklaşık 2 yıldır görev alan ve ‘Açıkça’ adlı programın sunucusu gazeteci Gökmen Karadağ'ın şok etkisi yaratan ayrılık kararının ardından dün de kanalın genel yayın yönetmeni Suat Toktaş istifa etti. Toktaş, iki buçuk yıldır görev yaptığı Halk TV'den ayrıldığını sosyal medya hesabı Twitter'dan duyurdu.

"HALK TV İLE BURAYA KADAR"

Toktaş, ayrılık mesajında "Halk TV ile buraya kadar.  Halk TV’nin ekran arkasındaki/önündeki fedakar emekçileriyle birlikte sayıca bizi üçe, dörde katlayan kanalları geçerek bayrağı 2,5 yılda zirveye diktik. Yolun açık olsun Halk TV,  yolunuz açık olsun can arkadaşlarım. Teşekkürler Cafer Mahiroglu..." dedi.

“OPERASYON KANALININ GENEL YAYIN YÖNETMENİ DE VEDA ETTİ”

Suat Toktaş’ın, Halk TV’den ani istifası ile ilgili gazeteci Enver Aysever, sosyal medya hesabından “Operasyon kanalının genel yayın yönetmeni de veda etti. Boşuna demedim Halttv diye” ağır bir ifadede bulundu.

Enver Aysever'den Halk TV'ye ağır sözler!

“YALAN DOLAN CAFERTV”

Aysever bir sonraki paylaşımında, Halk TV’nin patronu Cafer Mahiroğlu’nun Suat Toktaş’a attığı veda tweetini alıntılayarak “Ona kardeşim, buna dostum… Yalan dolan Cafertv” ifadelerini kullandı.

Enver Aysever'den Halk TV'ye ağır sözler! - Resim : 2