Erdoğan'a dua eden Mehmet Ali Erbil’in 11 yıl önceki sözleri gündem oldu!

“Cumhurbaşkanımızdan da, Sağlık Bakanımızdan da Allah razı olsun” diyen Mehmet Ali Erbil‘in 11 yıl önce AKP iktidarını eleştirdiği sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Erdoğan'a dua eden Mehmet Ali Erbil’in 11 yıl önceki sözleri gündem oldu!

Kaçış sendromu hastalığı nedeniyle zor günler geçiren Mehmet Ali Erbil, “20 yıldır ayda bir hastaneye yatıp ilaç alıyorum. SSK’lıyım, devletime hizmet verdim. Devletim de bana sahip çıkıyor. İlaçlarımı karşılıyor. Allah devletimizden razı olsun, sağlık sistemimiz çok iyi” dedi. Los Angeles’ta hastalandığında götürüldüğünü hastanede 2 saate yakın bekletildiğini anlatan Erbil, “Yatıp kalkıp sağlık sistemimize teşekkür etmeliyiz. Cumhurbaşkanımızdan da, Sağlık Bakanımızdan da Allah razı olsun” diye konuştu.

11 YIL ÖNCE ELEŞTİRMİŞTİ


Komedyen Mehmet Ali Erbil, 11 yıl önce sunduğu televizyon programında "Millet kestaneme bir şey olmasın diye diye ülke gidiyor" deyip ‘koyun gibi’ benzetmesi yaparak ‘Tek partili döneme mi geçeceğiz?’ diyerek AKP iktidarını eleştirmişti.

ADNAN OKTAR ARŞİVİNDEN

Adnan Oktar operasyonunun 'şifrelerini' anlattığı Turnike isimli kitabın yazarı Hakan Erol da Mehmet Ali Erbil ile Adnan Oktar’ın fotoğrafını paylaştı. Erol sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Peki, bugün Erdoğan’a 'teşekkür' eden Mehmet Ali Erbil’in, dün Adnan Oktar’ın köşküne kadar gidip fotoğraf çektirdiğini biliyor muydunuz? Bir 'kedicik' Whatsapp yazışmasını da ekleyelim: “Hocayı görmek istiyorum dediğini duydum maşallah” #Turnike #MehmetAliErbil #AdnanOktar” dedi.

Erdoğan'a dua eden Mehmet Ali Erbil’in 11 yıl önceki sözleri gündem oldu!