Erguvan İnşaat'ın veliahtı Emre Maraşlı soluğu savcılıkta aldı!

Erguvan İnşaat'ın veliahtı Emre Maraşlı'nın mesai saatlerinin azaltılmasıyla ilgili "Mesai saatlerinin düşmesinin işsizliğe faydası olmaz" açıklaması gündem oldu. Açıklamasına karşılık bir takipçisinin "Ne diyor bu salak" yorumu ünlü iş adamını fena kızdırdı.

Erguvan İnşaat'ın veliahtı Emre Maraşlı soluğu savcılıkta aldı!

Sabah Gazetesi'nden Seda Nur Günaydın'ın haberine göre ülkenin en büyük inşaat şirketleri arasında olan Erguvan İnşaat'ın veliahtı Emre Maraşlı, takipçisiyle karşı karşıya geldi.

Araştırmacı Ömer Ünal'ın ülkedeki mesai saatlerinin azaltılmasıyla ilgili hazırladığı raporu değerlendiren ünlü iş adamının açıklamaları kimi takipçileri tarafından takdir toplarken kimisi tarafından da tepki çekti.

MESAİ SAATLERİ AÇIKLAMASI GÜNDEM OLDU

İş insanı Emre Maraşlı, açıklamasında mesai saatlerinin azaltılmasının işsizliğe fayda sağlamayacağını, bu durumda işverenlerin çalışan saatlerini baz alarak ödeme yapacağını ve böylelikle de ücretlerin düşeceğini söyledi.

TEPKİLİ TAKİPÇİYE SUÇ DUYURUSU

Bir takipçisinden ise iş insanına tepki gecikmedi. İddiaya göre Maraşlı'nın yer aldığı videonun altına "Ne diyor bu salak" şeklinde yorum yapan Alican Ş., Maraşlı'nın radarına takıldı.

Takipçisinden gelen paylaşıma hayli sinirlenen Maraşlı, soluğu savcılıkta aldı.

Kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle şüpheli Alican Ş.'nin cezalandırılmasını istedi.

Savcılık konuyla ilgili soruşturma başlattı.