Erol Köse ve Başak Çokan birbirine girdi

"Al Sana Haber" programında Erol Köse ve Başak Çokan birbirine girdi...

Erol Köse ve Başak Çokan birbirine girdi

Youtube'da yayınlanan "Al Sana Haber" programında ünlü prodüktör Erol Köse ve gazeteci Başak Çokan; Reha Muhtar-Deniz Uğur ilişkisinden söz edilirken gergin anlar yaşadı.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!.. (VİDEO)

"Arzu Balkan'ın boşandığı zaman direkt yanındaydım." diyen Başak Çokan; "Reha Muhtar yaralı kadınlarla aşk yaşadı" diyen Erol Köse'ye karşı çıktı.

ESKİ DEFTERLER AÇILDI, GEÇMİŞTE NELER YAŞANMIŞTI?

Deniz Uğur'un, 2004-2006 yılları arasında rol aldığı Yağmur Zamanı dizisinde partneri Tamer Karadağlı ile aşk yaşadığı haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. O dönem Arzu Balkan ile evli olan Karadağlı bu iddiaları yalansa da, Arzu Balkan ve Tamer Karadağlı olaydan kısa süre sonra boşanmıştı.

"HER SEÇİM BİR VAZGEÇİŞTİR"

Daha önce de ihanet skandalıyla yıkılan Arzu Balkan, bir şans daha verdiği evliliğine dair şu ifadeleri kullanmıştı:

"Tek gecelik bir ilişki benim için önemli değildi. Ama ikincisi gerçek bir ilişkiydi. İlişkiler emek, paylaşım ister. Tamer, başka biriyle mutluysa ben niye ona engel olayım ki? Hayat seçimlerden ibarettir. Her seçim bir vazgeçiştir. Bir şeyi seçersen başka bir şeyden vazgeçersin. Tamer beni seçmedi. Beni tercih etmediği için evleri ayırdık.

Tamer’e sordum. İş arkadaşı olduğunu söyledi. 'Aynı dizide oynuyorum' deyince bu açıklama bana mantıklı geldi. Ama sonra beni bir şeyler dürttü ve onun başka bir ilişkisi olduğunu hissettim. Tamer’i çok iyi tanırım. Onun davranışlarında bir takım değişiklikler olduğunu hissettim. Artık bir şeyleri paylaşmıyorduk. Benden uzaklaştığını hissettim. Deniz Uğur ile dedikoduları da çıkınca ilişkisinin kiminle olduğunu anladım. Ama Tamer 'Yok öyle bir şey, o benim sevdiğim bir iş arkadaşım' dedi. Kafamdaki soru işaretleriyle yaşayamazdım ve bu yüzden evleri ayırdık."

''TAMER'E AŞIĞIM''

Arzu Balkan'ın şüpheleri doğru çıktı ve Tamer Karadağlı, Balkan'dan boşandıktan sonra Deniz Uğur ile aşk yaşamaya başladı. O dönem, magazin basınında 'yuva yıkan kadın' olarak anılan Deniz Uğur, ''Tamer’e âşığım, kendimi yuva yıkan kadın olarak da görmüyorum" demişti.

Arzu Balkan ise Uğur için "Onun puanını; sevenler, sevilenler, evli olanlar ve aldatılanlar versin" demişti.