Eşini öldürdüğünü itiraf eden şahıs tutuklandı!

17 Eylül 2011 tarihinde eşini aldattığı gerekçesiyle bıçaklayarak öldüren tekstil işçisi Osman B. suçunu itiraf etti.

Eşini öldürdüğünü itiraf eden şahıs tutuklandı!

Sabah Gazetesi'nden Yunus Emre Kavak'ın haberine göre polis ekiplerine cesedin yerini söylemesi üzerine çalışma başlatıldı. Büyükçekmece ilçesi Karaağaç Mahallesinde ıssız bir alanda yapılan kazı çalışması sonucunda eşi Güldane B.(32)'ye ait olduğu tespit edilen kemik parçaları ve kıyafetler bulundu.

İddiaya göre, Güldane B.'nin TV'de gördüğü numaraları aradığı, çeşitli insanlarla konuştuğu ve bunu eşinin görmesi üzerine tartışmaya başladıkları öne sürüldü. Sonraki gün Osman B. eşini arayarak "Çatalca'dan tarla alacağım, seni de görmek istiyorlar. Buraya gel." dedi. Şüpheli, eşini Karaağaç Mahallesi Eskice mevkisinde bulunan bir çiftlik arazisine götürdü. Bir süre orada vakit geçiren ikili tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine Osman B., yanında bulunan bıçak ile eşini çeşitli yerlerinden bıçaklayarak olay yerinde öldürdü. Şüpheli, eşinin cesedini gömdükten 24 saat sonra Avcılar Firuzköy karakoluna giderek kayıp başvurusunda bulundu.

"AZ BİLE YAPTIM"

Polis ekiplerinin yaptıkları incelemeler sonucunda Güldane B.'nin bugüne kadar emniyet sistemlerinde yaşadığına dair bir hareket bulunamadı. Önceki gün saat 18.00 sıralarında ifadesi alınmak üzere karakola getirilen Osman B., suçunu itiraf etti. Şüphelinin emniyetteki sözlü ifadesinde; "Arkamdan çok işler çevirdi, beni aldattı. Ev sahibim bile eşimin beni aldattığını söylüyordu. Dayanamadım öldürdüm, az bile yaptım" dediği öne sürüldü. ,

Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından Büyükçekmece Adliyesine sevk edildi.

Eşini öldürdüğünü itiraf eden şahıs tutuklandı.