Evan Rachel Wood eski aşkının korkusundan çocuğunun velayetini devretti

ABD'li aktris Evan Rachel Wood'dan, karşılıklı suçlamalarda bulunduğu eski nişanlısı Marilyn Manson'a karşı velayet hamlesi...

Evan Rachel Wood eski aşkının korkusundan çocuğunun velayetini devretti

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 2007-2010 yılları arasında beraber olup nişanlandığı ünlü şarkıcı Marilyn Manson’la (54) çalkantılı bir süreç yaşayan aktris Evan Rachel Wood (35), oğlunun velayetini babası Jamie Bell’e devretti.

Blast’ın haberine göre, eski nişanlısı Marilyn Manson çocuğuna karşı tehditler savurduktan sonra Wood, oğlunun tehlikede olabileceğinden korktuğu için birincil velayet için eski eşi Jamie Bell’le (37) anlaştı.

Elde edilen yasal belgelerde, aktrisin, 9 yaşındaki oğlu Jack’i korumak için mücadele ettiği ortaya çıktı.

Dosyada Wood ve Bell, “oğullarının babasıyla öncelikle Los Angeles’ta yaşayacağını, Wood’un Jack’i ayda bir hafta sonu, okuldan sonra veya sabah 10:00’da göreceği” konusunda anlaştılar. 

Wood ayrıca Bahar Tatili gibi tatillerde de Jack’in velayetini alacak.

Kaynaklar Wood’un “oğlunu tehlikeye atmaktan aşırı derecede korktuğunu” söylüyor. Bir mahkeme beyanında Manson’ın, Wood’un oğluna cinsel saldırıda bulunacağını söylediği iddia edildi, Manson ise bu iddiayı yalanladı.

SUÇLAMALARI REDDEDİYOR

Ünlü şarkıcı, cinsel taciz ve insan kaçakçılığı iddialarıyla karşı karşıya kaldı. Wood da dahil olmak üzere bir düzineden fazla kadın onu tacizle suçluyor, Manson ise suçlamaları reddediyor.

Wood’un mahkemede, “Suçlu olduğu iddia edilen kişiden aşırı derecede korkuyorum. Elinde ciddi bir fiziksel ve duygusal travma geçirdim ve korkarım ki tanıklık ettiğim için bana, oğlumuza ve ailemizin üyelerine zarar vererek benden intikam alacak” şeklinde bir ifadesi bulunuyor. 

Bell ve Wood arasında yeni velayet düzenlemesi imzalandı ve LA Bölge Mahkemelerine sunuldu.