Fatih Terim'in avukatı Candaş Gürol'un 'ayrılık' sırrı!

Banka müdürü Seçil Erzan'ın Göktürk'teki Lotus projesinde 100 bin dolar (yaklaşık 3 milyon TL) kapora yaktığı, 330 bin lira ev kirasını ise ödemediği ortaya çıktı. Proje sahibi ünlü mimar Hakan Kıran ile davalık olan Seçil Erzan'ın avukatı ise eski sevgilisi Candaş Gürol'dan başkası değildi...

Fatih Terim'in avukatı Candaş Gürol'un 'ayrılık' sırrı!

VURGUNDAN HABERDAR OLDUĞU İÇİN Mİ ? 

Fon vurgununun baş aktörü Seçil Erzan'ın eski sevgilisi avukat Candaş Gürol, "vurgunda" sona gelindiğini bildiği için mi, Seçil Erzan ile ilişkisine nokta koydu ? 

Göktürk'teki Lotus evleri projesinden bir daire alma hikayesi ile başlayan, dava sürecine dönüşen olaylar silsilesi "fon vurgununda" başka bir boyutu öne çıkartacak, soruşturmanın da seyrini değiştirecek nitelikte.

HAYATINDA BAŞKA BİRİ OLDUĞUNDAN ŞÜPHELENDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Galatasaray kongre üyesi ve Fatih Terim'in avukatı Candaş Gürol ile Seçil Erzan ile Müfit Erkasap'ın eşi Nur Erkasap tanıştırdı. 

2 yıl önce bir Haziran ayında yemeğe çıkarak başladıkları ilişkileri, "fon vurgunu" skandalı patlamadan 1 ay önce noktalandı. 

Fatih Terim'in avukatı Candaş Gürol, savcılıkta verdiği ifadesinde, Seçil Erzan'ın hayatında başka birisi olduğunu söyleyerek noktaladığını belirtti. 

Yine aynı ifadesinde, Seçil Erzan'ın "fon vaadinden" habersiz olduğunu söyledi. 

HERŞEYİ ÖĞRENDİ ÇOK KORKUYOR

Ancak, 

Seçil Erzan'ın telefonunda "Nursel abla" isimli kişiyle olan mesajlaşmasında, "Abla Candaş herşeyi öğrendi. Bana çok üzüldü fakat yanımda duramıyor. Çok korkuyor" yazdığı görülüyordu. 

GÖKTÜRK'TE AYNI EVİ PAYLAŞMIŞLAR

Oysa ki, 

Seçil Erzan ve Candaş Gürol ifadelerinde söylemedikleri, savcılık dosyasında da yer almayan bir bilgiye, belgeleri ile ulaştık. 

Seçil Erzan, ünlü mimar Hakan Kıran'ın Göktürk'teki milyon dolarlık Lotus projesindeki bir dairede kiracı olarak oturuyordu. 

Avukat Candaş Gürol ile aynı evi paylaşıyorlardı. 

TOYGUN ATİLLA'NIN PATRONLAR DÜNYASI'NDAKİ YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!..