Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise karşısındaki galibiyeti Misli'de şampiyon oranla 2.79'a yükseldi

Süper Lig'de Hatayspor deplasmanında kazanarak şampiyonluk yarışında hata yapmayan Fenerbahçe'de gözler Avrupa Konferans Ligi'ne çevrildi.

Fenerbahçe'nin galibiyeti Misli'de şampiyon oranla 2.79'a yükseldi

H Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz, 6 maç sonunda topladığı 12 puan ile grubu lider bitirerek direkt olarak son 16 turuna yükselmişti. Union Saint-Gilloise ise Avrupa Ligi'nde Liverpool, Toulouse ve Lask Linz'in yer aldığı grubu 3'üncü bitirerek yoluna Konferans Ligi'nde devam etmişti. Belçika ekibi, Konferans Ligi son 16 Play-Off turunda ise Alman temsilcisi Eintracht Frankfurt'u elemeyi başardı ve Fenerbahçe'nin rakibi oldu.

Zorlu mücadelenin heyecanı "Türkiye'nin En Yüksek Oranları" ile yine Misli'de yaşanacak. Temsilcimiz Fenerbahçe'nin galibiyet oranı, Şampiyon Oranlarla Misli'de 2.62 yerine 2.79 olarak belirlenirken, futbolseverler "Canlı Sohbet" seçenekleriyle de vakit geçirebilecek.

RAKAMLAR NE DİYOR?

Daha önce Avrupa'da Belçika ekipleriyle 8 kez karşı karşıya gelen Fenerbahçe; bu maçların 4'ünü kazanmayı başardı. 3 maçında berabere kalan Sarı-Lacivertliler sadece 1 kez kaybetti. Fenerbahçe, Belçika ekiplerine karşı üstün görünürken bahisseverler için iki dikkat çekici istatistik ise şöyle:

-Fenerbahçe, Belçika ekipleriyle oynadığı son 5 maçta en az 2 gol attı.

-Fenerbahçe'nin Avrupa'da oynadığı son 7 maçın 6'sı "2.5 üst" bitti.

DHA