Feryal Gülman uçakta karşılaştığı Kemal Gülman'ı bombaladı!

Feryal Gülman oğlu Aslan Kemal’in babası Kemal Gülman’a 2013’te boşanma davası açmıştı. Eşini ihanetle suçlamış, yüklü bir tazminat talep etmişti. Ne var ki hâlâ boşanamadılar.

Feryal Gülman uçakta karşılaştığı Kemal Gülman'ı bombaladı!

Feryal Gülman ile yıllardır görüşmediği Kemal Gülman salı akşamı burun buruna geldi! Fransa Nice’dan İstanbul’a aynı uçakta neredeyse yan yana uçtular. 

Üstelik 90 yaşındaki Kemal Gülman’ın yanında kendinden 60 yaş küçük sevgilisi Eda Cideli de vardı. Önce Kemal Gülman’ı aradım. Daha sonra açıklama yapacağını söyledi.

Ardından Feryal Gülman ile konuştum. Sesi sinirden, üzüntüden hâlâ titriyordu, şok geçirdiğini belirtti.

Feryal Gülman aynen şunları söyledi: “Monaco’dan dönüyordum. Uçağa bağlanan körükte sıra beklerken başımı bir çevirdim; göz göze geldik. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü.

Yerime geçtim (3 A). Kemal Gülman 3 D’ye, metresi de hemen arkama oturmaz mı? Asabım bozuldu, elim ayağım titremeye başladı. Hostese gittim, resmen ağlayarak durumu anlattım. Biraz onun yanında, biraz da arkadaşımın oğlunun yanında oturdum. Sonra mecburen yerime döndüm. 

İnerken de arka arkaya denk geldik. 3 saat bana 3 yıl gibi geldi, geçmek bilmedi. Kabustan farksızdı. Hayatımın en zorlu yolculuğu oldu.”

‘HÂLÂ KOCAM’

Feryal Gülman, Kemal Gülman’ın “Bu kadın belasını arıyor” sözlerine de şu karşılığı verdi: “Bela değil, huzur arıyorum. O benim hala kocam. Evlilik devam ettiği için yeni bir zina davası açabilirim. Ayrıca havaalanına muhabir çağırsam, dudağıma ruj sürerdim.”

Halil Kalmuk / Posta Gazetesi