Feryal ve Kemal Gülman arasında milyon dolarlık kriz!

Boşanma aşamalarında Bebek'teki yalı için karşı karşıya gelen Feryal Gülman ve Kemal Gülman, bu defa da milyon dolarlık tablolar için kriz yaşıyor.

Feryal ve Kemal Gülman arasında milyon dolarlık kriz!

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre boşanma aşamalarında Bebek'teki yalı için karşı karşıya gelen Feryal Gülman ve Kemal Gülman, bu defa da milyon dolarlık tablolar için kriz yaşıyor.

88 yaşındaki Kemal Gülman'ın, avukatı İsmet Koçak aracılığıyla yalıda bulunan yaklaşık 25 tablonun iadesi için başvuruda bulunduğu ortaya çıktı.

İş insanının ayrıca, yurt içinde ve dışındaki 20 müzayede evine ve koleksiyonerlere yazılı bilgi geçerek, eser satışlarının da önüne geçtiği öğrenildi.

Evde bulunan Osman Hamdi'nin 'Vazo Yerleştiren Kız' tablosunun değerinin 3 milyon dolar (24 milyon 500 bin TL), Mahmut Cuda'nın 'Natürmont'ın ise 1 milyon dolar (8 milyon 165 bin TL) olduğu öğrenildi.

Feryal Gülman, geçtiğimiz sene yalıyı satışa çıkarmıştı. Kemal Gülman'ın ise boşanma aşamasında olduğu eşinin bu hamlesi sonrası satışı durdurduğu iddia edilmişti.