Fevzi Kardeseci'nin ölümü şaibeli mi? Yeşim Erçetin'den ilk açıklama

Duşta başını mermer zemine çarparak yaşamını yitiren Fevzi Kardeseci'nin şarkıcı eşi Yeşim Erçetin'den açıklama...

Fevzi Kardeseci'nin ölümü şaibeli mi? Yeşim Erçetin'den ilk açıklama

TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın" programının haberine göre ölümü şaibeli bulunan Fevzi Kardesci'nin eşi Yeşim Erçetin, Müge Dağıstanlı'ya şu açıklamaları yaptı:

"Fevzi'yi en son salı günü gördüm. Konuştuk ve benden özür diledi. 'Alkolü bırakacağım, kumar oynamayacağım. Lütfen geri dön' dedi.

Dönmeyeceğimi söyledim çünkü ailemi kurtarmak için ona defalarca şans tanımıştım. Cuma günü bana telefon açtı. Müslüm Gürses'in 'Gidecek Bir Gün' yolladı. Durumunun kötü olduğunu hissettim. Hemen sonra aradım. Telefonlarını açmadı. Defalarca aradım, kesinlikle açmayınca merak ettim. Koşarak evinin olduğu yere gittim. Çünkü evlerimizi ayırmıştık.

Kapıyı açmadı... Evin etrafında dolanmaya başladım. Sonra içeriye girdim. Banyoda baygındı. Sevdiğim adamı o halde görünce korkunç bir şok yaşadım.  Arkadaşımı aradım... 'Hiç bir şeye dokunmadan dışarı çık' dedi. Hemen polisi ve ambulansı aradım. Polis kısa süre içinde geldi. Bana düşüp kafasını çarptığı söylendi. Her yer alkol şişeleriyle doluydu. 

Biz Fevzi ile boşanıyorduk ve ayrı yaşamaya başlamıştık. Ama onu çok sevdim. Onun yüzünden hapse bile girdim. Çıktığımda ilk işim bir avukat tutup onu da mahpusluktan kurtarmak oldu. Ona 'Lütfen aile olalım, her şeye yeniden başlayalım'  diye yalvardım. Tüm kötü alışkanlıklarını bırakması için yalvardım... Eşimi alkol ve kumar mahvetti. Düzelmedi, düzelemedi. Ayrılınca içki içmeyi daha da artırdı.

Ölümü için 'şaibeli' diyenler oluyor. Öyle bir durum yok. Bu yüzden sosyal medyaya bakamıyorum. Düşmeye bağlı kafasını çarptığı, bu yüzden öldüğü bilgisini verdiler...

Toksikoloji raporu henüz çıkmadı. Çıktıktan sonra cenazesini teslim alıp, Amerika'da toprağa vereceğiz.

Bana ne mi miras kaldı?... Acı, durmayan bir gözyaşı, şok, travma, hiç bitmeyen bir kalp ağrısı ve çarpıntısı... Ne zor bir şeymiş..."