Feyza Altun'dan bomba Dilan Polat iddiası: "Bu bir algı çalışması"

Kara para aklama suçundan cezaevine gönderilen Dilan Polat'ın kayyum atanan güzellik merkezi şubelerine geçtiğimiz günlerde bir yenisini daha eklenmişti. Avukat Feyza Altun ise “Bu bir algı çalışması” diyerek Sheraton otelde gizli bir toplantı yapıldığını iddia etmişti.

Feyza Altun'dan bomba Dilan Polat iddiası: "Bu bir algı çalışması"

MedyaRadar'da yer alan habere göre kara para aklama suçundan tutuklanan Dilan Polat gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde Dilan Polat'ın kayyum atanan güzellik merkezi şubelerine bir yenisini daha eklendi. Dilan Polat'ın güzellik merkezinin yeni şubesinin açılışına Engin Polat'ın ailesi ve çiftin avukatı katıldı. Açılışta Dilan Polat'ın 'Enercii' şarkısı çaldı. Konuyla ilgili açıklama yapan avukat Feyza Altun, ''Bu bir algı çalışmasıdır'' dedi ve Sheraton'da gizli bir toplantı yapıldığını iddia etti.

DİLAN POLAT'IN RİSE&SHİNE MARKASI AYAKTA KALMAYA ÇALIŞIYOR!

Feyza Altun, bugün Sheraton'da yapılan gizli Dilan Polat toplantısına dair yeni bilgiler paylaştı. Altun, Dilan Polat'ın marka değeri kalmadığı için Rise&Shine markasına yeni bir reklam yüzü arandığını açıkladı.

İşte Feyza Altun'un konuyla ilgili açıklaması...


''Dilan Polat’ın gizli Sheraton toplantısına dair kulis bilgilerimi paylaşıyorum: Dilan Polat’ın artık marka değeri kalmadığı için Rise&Shine markasını parlatmak istiyorlar. Bu markaya ilişkin Hadise, Tarkan gibi isimlere reklam teklif edeceklermiş.

Fakat avukatı Dilan Polat ismiyle devam etmek istemiş, kayyum avukatı toplantıdan kovmuş.

Engin Polat franchiselara ürünlerin ücretsiz verilmesini, bir süre ücret alınmamasını ama daha sonra royalty bedellerinin 'bir şekilde' tahsil edilmesini istemiş.

Toplantı oldukça kalabalıkmış ve insanlar sinek avladıklarını kimsenin artık Dilan Polat mağazasının önünden geçmediğini, çok zarar ettiklerini haklı olarak söylemişler.

Şu an yapmaya çalıştıkları algı tamamen yıkılmadık ayaktayız Rise and Shine çok satıyor falan. Satmıyor.''

Feyza Altun'dan bomba Dilan Polat iddiası: "Bu bir algı çalışması"

KÜBRA DETAYI

Altun sabah saatlerinde yaptığı paylaşımda ise 'Kübra' isimli bir kişiye dikkat çekerek, çarpıcı bir soru yöneltti...

Feyza Altun'dan bomba Dilan Polat iddiası: "Bu bir algı çalışması" - Resim : 2