Film galasına Gonca Vuslateri krizi damga vurdu

Başrollerini Gonca Vuslateri ve Gürgen Öz'ün oynadığı 'Her Şey Dahil' adlı filmin galası dün akşam gerçekleştirilen bir organizasyon ile yapıldı. Vuslateri filminin galasına katılmadı

Film galasına Gonca Vuslateri krizi damga vurdu

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre yapımını Sacro Film’in, yapımcılığını Metin Özcan ve Hande Alpaslan’ın üstlendiği, başrollerini Gonca Vuslateri ve Gürgen Öz'ün paylaştığı 'Her Şey Dahil' adlı filmin galası dün akşam gerçekleşti. Ancak galaya Vuslateri katılmadı. 

Konuyla ilgili soruları yanıtlayan filmin yapımcısı Metin Özcan, "Gonca Hanım'ın gelmemesi bilgimiz dahilindedir" ifadelerini kullandı.

Film galasına Gonca Vuslateri krizi damga vurdu


Özcan, basın mensuplarının, "Bazı verdiğiniz sözleri yerine getirmediğiniz yazıldı. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" şeklindeki sorusuna ise "Bu konuyu şu anda konuşmayalım. Filme odaklanalım, sadece filmi konuşalım" yanıtını verdi.

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir açıklamada bulunmayan Gonca Vuslateri ise, başrolünde oynadığı film yerine Netflix'te yayınlanan "Sıcak Kafa" dizisinin reklamını yapmayı tercih etti.

Sabah saatlerinde bir paylaşım daha yapan Gonca Vuslateri, matkap sesini çok apolitik bulduğunu söyledi.